Verleid

Prijs € 19,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

K. Bromberg

Paperback | Juli 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor het eerst in het Nederlands! DE onvergetelijke hitserie van New York Times Bestsellerauteur K. Bromberg over lust, liefde en het lijmen van een gebroken hart.Colton Donavan leeft op het scherpst van de snede. Alles wat hij wil, ligt binnen zijn handbereik. Of het nu gaat om de eerste plek tijdens een race of om de dingen die hij wil bereiken buiten de racebaan. Succes. Vrouwen. Aandacht van de media... Hij kan alles krijgen.Alles, behalve mij... Ik ben de uitzondering, de enige die deze roekeloze bad boy maar niet voor zich kan winnen.Mijn hart begint langzaam te helen. Zijn ziel is beschadigd. Het gaat nooit werken tussen ons en dat weten we allebei. Maar toch knalt hij zonder pardon mijn leven binnen en zet mijn wereld op z'n kop. Hij test mijn grenzen en legt de duisternis uit mijn verleden bloot.Dat er chemie is tussen ons, is niet te ontkennen. We trekken elkaar aan als magneten. Dat we elkaar kunnen helpen helen, is overduidelijk. En hoewel hij weigert me toe te laten in zijn hart, heeft Colton iets waar ik maar geen afscheid van kan nemen.Dit is het begin van ons verhaal.Ons gevecht.Onze perfecte, imperfecte liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
K. Bromberg
Uitgever
SVM Publishing
ISBN
9789493030084
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
453

Beschrijving

Voor het eerst in het Nederlands! DE onvergetelijke hitserie van New York Times Bestsellerauteur K. Bromberg over lust, liefde en het lijmen van een gebroken hart.
Colton Donavan leeft op het scherpst van de snede. Alles wat hij wil, ligt binnen zijn handbereik. Of het nu gaat om de eerste plek tijdens een race of om de dingen die hij wil bereiken buiten de racebaan. Succes. Vrouwen. Aandacht van de media... Hij kan alles krijgen.
Alles, behalve mij...
Ik ben de uitzondering, de enige die deze roekeloze bad boy maar niet voor zich kan winnen.
Mijn hart begint langzaam te helen. Zijn ziel is beschadigd. Het gaat nooit werken tussen ons en dat weten we allebei. Maar toch knalt hij zonder pardon mijn leven binnen en zet mijn wereld op z'n kop. Hij test mijn grenzen en legt de duisternis uit mijn verleden bloot.
Dat er chemie is tussen ons, is niet te ontkennen. We trekken elkaar aan als magneten. Dat we elkaar kunnen helpen helen, is overduidelijk. En hoewel hij weigert me toe te laten in zijn hart, heeft Colton iets waar ik maar geen afscheid van kan nemen.
Dit is het begin van ons verhaal.
Ons gevecht.
Onze perfecte, imperfecte liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
K. Bromberg
Uitgever
SVM Publishing
ISBN
9789493030084
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
453

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99