Verhalen achter de voordeur

ervaringen van een woningstichtingmedewerker

Prijs € 16,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Eddie Oppedijk

Paperback | December 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Achter iedere voordeur zitten vele verhalen. Mooie, maar ook trieste verhalen. Veel verhalen blijven achter gesloten deuren. Eddie Oppedijk heeft achter vele deuren mogen kijken. Lief en leed van huurders, maar ook van de hemzelf, leveren een groot aantal grappige en soms ook ingrijpende verhalen op. Op heldere wijze worden de veranderingen in corporatieland beschreven. Verder vertelt hij in een groot aantal prettig en luchtig geschreven verhaaltjes over zijn plezierige en minder plezierige contactmomenten met huurders, relaties en collega`s. Dit boek is een aanrader voor huurders en eigenaren van woningen en voor specialisten die met wonen te maken hebben. Nederland kan niet zonder huurwoningen. Ter inleiding van de vele verhalen wordt kort de historie van woningstichtingen verteld. De doelstelling van de eerste woningstichting in 1852 was: 'Het realiseren van woningen die arbeiders en hun gezinnen een goede en gezonde woonplaats verschaffen tegen een lage huurprijs'.In 2016 is de sector, na jarenlang experimenteren met andere werkzaamheden, met de nieuwe Woningwet weer terug bij deze oorspronkelijke doelstelling.Eddie Oppedijk (1955) heeft veertig jaar als buitendienstmedewerker bij dezelfde woningstichting gewerkt. In die periode heeft hij een helder beeld gekregen van de voortdurende veranderingen in corporatieland. Dit geldt ook voor het door de jaren heen sterk veranderende gedrag van huurders in zijn werkgebied.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eddie Oppedijk
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089549181
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147

Beschrijving

Achter iedere voordeur zitten vele verhalen. Mooie, maar ook trieste verhalen. Veel verhalen blijven achter gesloten deuren. Eddie Oppedijk heeft achter vele deuren mogen kijken. Lief en leed van huurders, maar ook van de hemzelf, leveren een groot aantal grappige en soms ook ingrijpende verhalen op.
Op heldere wijze worden de veranderingen in corporatieland beschreven. Verder vertelt hij in een groot aantal prettig en luchtig geschreven verhaaltjes over zijn plezierige en minder plezierige contactmomenten met huurders, relaties en collega`s.
Dit boek is een aanrader voor huurders en eigenaren van woningen en voor specialisten die met wonen te maken hebben.

Nederland kan niet zonder huurwoningen. Ter inleiding van de vele verhalen wordt kort de historie van woningstichtingen verteld. De doelstelling van de eerste woningstichting in 1852 was: 'Het realiseren van woningen die arbeiders en hun gezinnen een goede en gezonde woonplaats verschaffen tegen een lage huurprijs'.
In 2016 is de sector, na jarenlang experimenteren met andere werkzaamheden, met de nieuwe Woningwet weer terug bij deze oorspronkelijke doelstelling.

Eddie Oppedijk (1955) heeft veertig jaar als buitendienstmedewerker bij dezelfde woningstichting gewerkt. In die periode heeft hij een helder beeld gekregen van de voortdurende veranderingen in corporatieland. Dit geldt ook voor het door de jaren heen sterk veranderende gedrag van huurders in zijn werkgebied.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eddie Oppedijk
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089549181
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99