Vergiftigd geschenk

Prijs € 23,95

Uitverkocht

Monique Desmet

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan de vooravond van de opstand tegen Nicolae Ceausescu in Roemenië, krijgt Alina Maurer de kans haar vaderland te verlaten door toedoen van Alex Pavel, een Belgisch zakenman die regelmatig voor zaken naar Boekarest reist. Hij neemt haar in dienst als au pair voor zijn drie kinderen. Alina, die zwaar heeft geleden onder het dictatoriale juk, slaagt er in België in het wantrouwen en de paranoia, aangekweekt wegens de alomtegenwoordige Securitate, de geheime politie in Roemenië, van zich af te schudden. Langzaamaan groeit er een hechte band tussen Alina en de twintig jaar oudere Alex, die zelf met spoken uit het verleden af te rekenen heeft. Het duurt niet lang voor de vriendschap omslaat in liefde. Nochtans verbergen ze aanvankelijk beiden, elk om hun eigen goede redenen, hun gevoelens voor elkaar. Wanneer ze dan toch aan de passie toegeven, komt een bekentenis van Alex' broer de prille verhouding op losse schroeven zetten. De opbrengst van 'Vergiftigd geschenk' gaat integraal naar het goede doel, met name naar verenigingen die zich inzetten voor het welzijn van kinderen. De gekozen verenigingen zijn: Het Kinderarmoedefonds (bestrijden van kinderarmoede in Vlaanderen), Cunina (financiële adoptie en projecten ten behoeve van kinderen in ontwikkelingslanden), UNICEF (het Kinderrechtenfonds van de Verenigde Naties) en de vzw Nestwarmte (Vakanties in België voor kansarme Roemeense kinderen).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Monique Desmet
Uitgever
Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress
ISBN
9789462952362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
330

Beschrijving

Aan de vooravond van de opstand tegen Nicolae Ceausescu in Roemenië, krijgt Alina Maurer de kans haar vaderland te verlaten door toedoen van Alex Pavel, een Belgisch zakenman die regelmatig voor zaken naar Boekarest reist. Hij neemt haar in dienst als au pair voor zijn drie kinderen. Alina, die zwaar heeft geleden onder het dictatoriale juk, slaagt er in België in het wantrouwen en de paranoia, aangekweekt wegens de alomtegenwoordige Securitate, de geheime politie in Roemenië, van zich af te schudden. Langzaamaan groeit er een hechte band tussen Alina en de twintig jaar oudere Alex, die zelf met spoken uit het verleden af te rekenen heeft. Het duurt niet lang voor de vriendschap omslaat in liefde. Nochtans verbergen ze aanvankelijk beiden, elk om hun eigen goede redenen, hun gevoelens voor elkaar. Wanneer ze dan toch aan de passie toegeven, komt een bekentenis van Alex' broer de prille verhouding op losse schroeven zetten.


De opbrengst van 'Vergiftigd geschenk' gaat integraal naar het goede doel, met name naar verenigingen die zich inzetten voor het welzijn van kinderen.
De gekozen verenigingen zijn: Het Kinderarmoedefonds (bestrijden van kinderarmoede in Vlaanderen), Cunina (financiële adoptie en projecten ten behoeve van kinderen in ontwikkelingslanden), UNICEF (het Kinderrechtenfonds van de Verenigde Naties) en de vzw Nestwarmte (Vakanties in België voor kansarme Roemeense kinderen).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Monique Desmet
Uitgever
Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress
ISBN
9789462952362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
330

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99