Verenigde Staten, verrijkingswerk voor groep 7 en 8

verrijkingswerk voor groep 7 en 8

Prijs € 9,50

Niet beschikbaar

Niels Bron

Paperback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit werkboek is geschikt om te gebruiken als extra werk of pluswerk, op school en thuis. Het werkboek is onwikkeld voor kinderen uit groep 7 en 8. In dit werkboek wordt een beeld geschetst van de Verenigde Staten. Hierbij komen diverse aspecten aan bod, van de ontdekking van Amerika tot aan de ontwikkeling van het machtigste land ter wereld. Blokken tekst worden afgewisseld door opdrachten. Soorten opdrachten:Aan het einde van elk hoofdstuk staan drie opdrachten: a) is een opdracht die zelfstandig wordt ingevuld.b) is een uitgebreidere opdracht waarbij sturing van begeleider gewenst is.c) is een opdracht die samen met anderen wordt gedaan.Benodigdheden:Dit werkboek is erop gericht om het kind zelfstandig in te laten werken. De teksten en opdrachten in de zes hoofdstukken verwijzen bewust niet naar websites of naslagwerken voor meer informatie. Het enige dat een leerling nodig heeft, zijn schrijf- en tekenspullen (pen, potlood, liniaal) en een woordenboek Engels - Nederlands (voor het maken van de vertaalopdrachten).Extra opdrachten in 'Ik wil meer!':Achter in dit werkboek staan suggesties waarmee dieper op het thema Verenigde Staten kan worden ingegaan. In de lijst met suggesties staan boeken over de Verenigde Staten en activiteiten die met dit land te maken hebben. Omvang: 72 pagina's, voldoende voor 6 verrijkingsweken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Niels Bron
Uitgever
Eduforce
ISBN
9789491510021
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
62

Beschrijving

Dit werkboek is geschikt om te gebruiken als extra werk of pluswerk, op school en thuis. Het werkboek is onwikkeld voor kinderen uit groep 7 en 8.

In dit werkboek wordt een beeld geschetst van de Verenigde Staten. Hierbij komen diverse aspecten aan bod, van de ontdekking van Amerika tot aan de ontwikkeling van het machtigste land ter wereld. Blokken tekst worden afgewisseld door opdrachten.

Soorten opdrachten:

Aan het einde van elk hoofdstuk staan drie opdrachten:
a) is een opdracht die zelfstandig wordt ingevuld.
b) is een uitgebreidere opdracht waarbij sturing van begeleider gewenst is.
c) is een opdracht die samen met anderen wordt gedaan.

Benodigdheden:
Dit werkboek is erop gericht om het kind zelfstandig in te laten werken. De teksten en opdrachten in de zes hoofdstukken verwijzen bewust niet naar websites of naslagwerken voor meer informatie. Het enige dat een leerling nodig heeft, zijn schrijf- en tekenspullen (pen, potlood, liniaal) en een woordenboek Engels - Nederlands (voor het maken van de vertaalopdrachten).

Extra opdrachten in 'Ik wil meer!':
Achter in dit werkboek staan suggesties waarmee dieper op het thema Verenigde Staten kan worden ingegaan. In de lijst met suggesties staan boeken over de Verenigde Staten en activiteiten die met dit land te maken hebben.

Omvang: 72 pagina's, voldoende voor 6 verrijkingsweken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Niels Bron
Uitgever
Eduforce
ISBN
9789491510021
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
62

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99