Verdronken verleden

Prijs € 22,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Peter Robinson

Paperback | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Winnaar van de Anthony Award en genomineerd voor de Edgar AwardTijdens een lange, hete zomer komt Thornfield Reservoir droog te staan, waardoor het dorp Hobb's End aan de vergetelheid wordt onttrokken. Vijftig jaar geleden verdween het onder de waterspiegel toen het meer werd aangelegd. Samen met Hobb's End komt echter ook een lang bewaard geheim boven water. Tussen de ru s wordt het skelet van een jonge vrouw ontdekt, een vrouw die blijkt te zijn vermoord.Inspecteur Alan Banks wordt naar Hobb's End gestuurd om de zaak te onderzoeken. Samen met brigadier Annie Cabot probeert hij de identiteit van het slachtoffer te achterhalen, maar de aanwijzingen zijn schaars.Stukje bij beetje vormt Banks zich een beeld van de laatste jaren die deze jonge, vrijgevochten vrouw doorbracht in Hobb's End. E vraag blijft hem bezighouden: waarom heeft niemand de vrouw ooit als vermist opgegeven?PETER ROBINSON werd geboren in Yorkshire, Engeland. Na zijn studie Engels aan de universiteit van Leeds verhuisde hij naar Canada, waar hij nog steeds woont. Met zijn boeken won hij tweemaal de Arthur Ellis Award, de Macavity Award, de Grand Prix de Litterature Policier en de Martin Beck Award.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Robinson
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022988008
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Beschrijving

Winnaar van de Anthony Award en genomineerd voor de Edgar Award
Tijdens een lange, hete zomer komt Thornfield Reservoir droog te staan, waardoor het dorp Hobb's End aan de vergetelheid wordt onttrokken. Vijftig jaar geleden verdween het onder de waterspiegel toen het meer werd aangelegd. Samen met Hobb's End komt echter ook een lang bewaard geheim boven water. Tussen de ru s wordt het skelet van een jonge vrouw ontdekt, een vrouw die blijkt te zijn vermoord.
Inspecteur Alan Banks wordt naar Hobb's End gestuurd om de zaak te onderzoeken. Samen met brigadier Annie Cabot probeert hij de identiteit van het slachtoffer te achterhalen, maar de aanwijzingen zijn schaars.
Stukje bij beetje vormt Banks zich een beeld van de laatste jaren die deze jonge, vrijgevochten vrouw doorbracht in Hobb's End. E vraag blijft hem bezighouden: waarom heeft niemand de vrouw ooit als vermist opgegeven?
PETER ROBINSON werd geboren in Yorkshire, Engeland. Na zijn studie Engels aan de universiteit van Leeds verhuisde hij naar Canada, waar hij nog steeds woont. Met zijn boeken won hij tweemaal de Arthur Ellis Award, de Macavity Award, de Grand Prix de Litterature Policier en de Martin Beck Award.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Robinson
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022988008
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99