Verder met lean in de zorg

naar de kern van de zaak

Prijs € 39,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paperback | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vier jaar na het verschijnen van Lean denken en doen in de zorg. Acht verhalen uit de praktijk en twee jaar na Lean in de zorg. De praktijk van continu verbeteren is het tijd om een balans op te maken. Dit derde [en laatste] boek van de serie maakt duidelijk dat veel zorginstellingen er inmiddels mee aan de slag zijn gegaan en goede resultaten hebben geboekt. Ook valt op dat meer aandacht wordt besteed aan 'waarde' en dat lean wordt verbonden met thema's, zoals het ontwerp van gebouwen en ICT. Geheel in lijn met het concept is er uiteraard voldoende ruimte voor verdere verbetering. In bijdragen van uiteenlopende aard, komt aan de orde wat lean in de praktijk voor zorginstellingen heeft betekend, én hoe zorginstellingen verder kunnen komen met lean."Als patiënt heb ik de nodige verbeterpunten in mijn zorgproces gezien, en als organisatieadviseur weet ik dat het met lean beter kan. Dit boek helpt om de patiënt centraal te stellen in lean. Dat betekent: mij helpen en stimuleren mijn persoonlijke behoeften onder woorden te brengen."Herman Bouwhuis"Wie streeft naar meer toegevoegde waarde voor onze patiënten kan niet heen om continu verbeteren met behulp van lean-instrumenten, zoals beschreven in dit boek. Pas het integraal toe in je organisatie!"Rob Dillmann, voorzitter Raad van Bestuur, Isala"Door de aandacht die dit boek vraagt voor de waarden van de organisatie en de toegevoegde waarde voor de patiënt/cliënt, wordt aan lean een diepere betekenis gegeven die tot nadenken stemt."Marius Buiting, directeur NVTZ (Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn)

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789462365148
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204

Beschrijving

Vier jaar na het verschijnen van Lean denken en doen in de zorg. Acht verhalen uit de praktijk en twee jaar na Lean in de zorg. De praktijk van continu verbeteren is het tijd om een balans op te maken. Dit derde [en laatste] boek van de serie maakt duidelijk dat veel zorginstellingen er inmiddels mee aan de slag zijn gegaan en goede resultaten hebben geboekt. Ook valt op dat meer aandacht wordt besteed aan 'waarde' en dat lean wordt verbonden met thema's, zoals het ontwerp van gebouwen en ICT. Geheel in lijn met het concept is er uiteraard voldoende ruimte voor verdere verbetering. In bijdragen van uiteenlopende aard, komt aan de orde wat lean in de praktijk voor zorginstellingen heeft betekend, én hoe zorginstellingen verder kunnen komen met lean.

"Als patiënt heb ik de nodige verbeterpunten in mijn zorgproces gezien, en als organisatieadviseur weet ik dat het met lean beter kan. Dit boek helpt om de patiënt centraal te stellen in lean. Dat betekent: mij helpen en stimuleren mijn persoonlijke behoeften onder woorden te brengen."
Herman Bouwhuis

"Wie streeft naar meer toegevoegde waarde voor onze patiënten kan niet heen om continu verbeteren met behulp van lean-instrumenten, zoals beschreven in dit boek. Pas het integraal toe in je organisatie!"
Rob Dillmann, voorzitter Raad van Bestuur, Isala

"Door de aandacht die dit boek vraagt voor de waarden van de organisatie en de toegevoegde waarde voor de patiënt/cliënt, wordt aan lean een diepere betekenis gegeven die tot nadenken stemt."
Marius Buiting, directeur NVTZ (Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789462365148
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99