Verborgen diepten in het nu

Prijs € 12,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Tineke Bakker-van Ingen

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ons hart heeft een liedHet zoeken naar verbinding, het maken van contact met mensen was als een permanente onderstroom aanwezig in haar leven. Dit verlangen zorgde ervoor dat ze het zakenleven kon volhouden, ondanks de soms heel zware kanten.Tineke Bakker-van Ingen had al een goed gevuld leven als zakenvrouw en bestuurder. Als eigenaar van de internationale handelsonderneming Ferm, een bedrijf in doe-het-zelf-gereedschappenmaakte ze tal van verre reizen.En dan ben je ook nog van ganser harte echtgenote, moeder en oma. Dan is je leven vol en compleet. Maar je komt niet altijd aan je eigen binnenkant toe.Na haar werkzame leven ging Tineke op zoek naar de diepten in zichzelf. Ze wilde zichzelf leren kennen in de diepte van het voelen. Ze reisde naar binnen. "Het was," zo zegt ze zelf, "misschiennog wel uitdagender en spannender dan het reizen naar buiten.Want in ons hart kunnen we geraakt worden. Ons hart heeft een lied." Over dat hartenlied gesproken: ze rondde onlangs de opleiding 'het lied van mijn Ziel' af.In de stilte hoort en ziet Tineke schoonheid en eenheid. In de natuur voelt ze de klanken opwellen en eenmaal thuisgekomen komen de woorden uit haar hart. Het hart dat steeds weer geraakt wordt. Tineke wil haar gedichten graag delen. Want was het niet Osho die zei: "het meest persoonlijke is het meestalgemene?" Dat geldt vooral voor onze diepste gevoelens. In deze bundel tal van teksten over de verbinding die ze zocht en vond: met de natuur, met de mens, met het leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tineke Bakker-van Ingen
Uitgever
Uitgeverij Van Warven
ISBN
9789492421098
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Ons hart heeft een lied

Het zoeken naar verbinding, het maken van contact met mensen was als een permanente onderstroom aanwezig in haar leven. Dit verlangen zorgde ervoor dat ze het zakenleven kon volhouden, ondanks de soms heel zware kanten.
Tineke Bakker-van Ingen had al een goed gevuld leven als zakenvrouw en bestuurder. Als eigenaar van de internationale handelsonderneming Ferm, een bedrijf in doe-het-zelf-gereedschappen
maakte ze tal van verre reizen.
En dan ben je ook nog van ganser harte echtgenote, moeder en oma. Dan is je leven vol en compleet. Maar je komt niet altijd aan je eigen binnenkant toe.
Na haar werkzame leven ging Tineke op zoek naar de diepten in zichzelf. Ze wilde zichzelf leren kennen in de diepte van het voelen. Ze reisde naar binnen. "Het was," zo zegt ze zelf, "misschien
nog wel uitdagender en spannender dan het reizen naar buiten.
Want in ons hart kunnen we geraakt worden. Ons hart heeft een lied." Over dat hartenlied gesproken: ze rondde onlangs de opleiding 'het lied van mijn Ziel' af.
In de stilte hoort en ziet Tineke schoonheid en eenheid. In de natuur voelt ze de klanken opwellen en eenmaal thuisgekomen komen de woorden uit haar hart. Het hart dat steeds weer geraakt wordt. Tineke wil haar gedichten graag delen. Want was het niet Osho die zei: "het meest persoonlijke is het meest
algemene?" Dat geldt vooral voor onze diepste gevoelens. In deze bundel tal van teksten over de verbinding die ze zocht en vond: met de natuur, met de mens, met het leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tineke Bakker-van Ingen
Uitgever
Uitgeverij Van Warven
ISBN
9789492421098
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99