Verboden voor ouders

leren leven [alleen voor pubers]

Prijs € 17,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Gijs Jansen

Paperback | November 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Waarom is er op school eigenlijk geen vak dat 'leren leven' heet? Waarom leer je als puber alles over wiskunde, Napoleon, voetwortelbeentjes en het naamwoordelijk gezegde, maar vertelt niemand je iets over gedachten, gevoelens en dat ingewikkelde superdrukke leven van je? Waarom bestaan er zoveel boeken over jou, maar is er niets voor jou? Verboden voor ouders is het eerste boek in Nederland dat dit anders doet. Gijs Jansen neemt je mee in je eigen wereld van tegenstrijdige gedachten, heftige gevoelens en verwarrende beelden uit de media, en leert je waar dat allemaal vandaan komt. In elk hoofdstuk krijg je een stappenplan waarmee je leert wie je bent, hoe je met al je ervaringen omgaat, wat je dromen zijn en hoe je zorgt dat die uitkomen. Het boek is samen met een groep van meer dan vijftig mensen zoals jij gemaakt en heeft schitterende tekeningen. Een ding: Verboden voor ouders is echt alleen voor jou. Auteur Gijs Jansen is psycholoog. Hij geeft les op de Radboud Universiteit in Nijmegen en werkt regelmatig als e-coach voor Hart&Ziel (onderdeel van de Volkskrant). Bij Thema verschenen eerder andere boeken van hem: Denk wat je wilt, doe wat je droomt, Leef! en Laat los.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gijs Jansen
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716927
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
95

Beschrijving

Waarom is er op school eigenlijk geen vak dat 'leren leven' heet? Waarom leer je als puber alles over wiskunde, Napoleon, voetwortelbeentjes en het naamwoordelijk gezegde, maar vertelt niemand je iets over gedachten, gevoelens en dat ingewikkelde superdrukke leven van je? Waarom bestaan er zoveel boeken over jou, maar is er niets voor jou?

Verboden voor ouders is het eerste boek in Nederland dat dit anders doet. Gijs Jansen neemt je mee in je eigen wereld van tegenstrijdige gedachten, heftige gevoelens en verwarrende beelden uit de media, en leert je waar dat allemaal vandaan komt. In elk hoofdstuk krijg je een stappenplan waarmee je leert wie je bent, hoe je met al je ervaringen omgaat, wat je dromen zijn en hoe je zorgt dat die uitkomen. Het boek is samen met een groep van meer dan vijftig mensen zoals jij gemaakt en heeft schitterende tekeningen. Een ding: Verboden voor ouders is echt alleen voor jou.

Auteur
Gijs Jansen is psycholoog. Hij geeft les op de Radboud Universiteit in Nijmegen en werkt regelmatig als e-coach voor Hart&Ziel (onderdeel van de Volkskrant). Bij Thema verschenen eerder andere boeken van hem: Denk wat je wilt, doe wat je droomt, Leef! en Laat los.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gijs Jansen
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716927
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
95

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99