Verandermanagement met gamification

hoe games motivatie vergroten en verandering versterken

Prijs € 26,99

Uitverkocht

Bart Hufen

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Organisaties vinden het lastig om continue verbetering systematisch in te bedden in hun organisatie. Kernpunt van succesvol veranderen is medewer- kers actief en op een leuke manier te betrekken e´n in beweging te brengen. Via games kan de Learning Agility van medewerkers worden ontwikkeld om klaar te zijn voor een omgeving die voortdurend verandert.Dit boek onthult hoe organisaties games kunnen gebruiken om processen te optimaliseren en medewerkers te motiveren tot bovengemiddelde prestaties. Centraal staat het Game-Plan waarin wordt uitgelegd hoe gemeenschappe- lijke doelen mensen op het zakelijk speelveld kunnen verbinden. Dit gebeurt rondom de vier belangrijkste processen: het bedenken, maken, verkopen en verbeteren van producten. Besproken wordt hoe een organisatie met de progressie-loop de hoofdprocessen op de juiste wijze inricht en optimaliseert. Zo kunnen organisaties continue vooruitgang structureel inbedden in hun organisatie.* Met cases van serious games van (internationale) opdrachtgevers die bewezen progressie hebben opgeleverd.* Inclusief een eenvoudig op te volgen Game-Plan. * Van de´ grondlegger van gamification in Europa.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bart Hufen
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089653529
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Beschrijving

Organisaties vinden het lastig om continue verbetering systematisch in te bedden in hun organisatie. Kernpunt van succesvol veranderen is medewer- kers actief en op een leuke manier te betrekken e´n in beweging te brengen. Via games kan de Learning Agility van medewerkers worden ontwikkeld om klaar te zijn voor een omgeving die voortdurend verandert.

Dit boek onthult hoe organisaties games kunnen gebruiken om processen te optimaliseren en medewerkers te motiveren tot bovengemiddelde prestaties. Centraal staat het Game-Plan waarin wordt uitgelegd hoe gemeenschappe- lijke doelen mensen op het zakelijk speelveld kunnen verbinden. Dit gebeurt rondom de vier belangrijkste processen: het bedenken, maken, verkopen en verbeteren van producten. Besproken wordt hoe een organisatie met de progressie-loop de hoofdprocessen op de juiste wijze inricht en optimaliseert. Zo kunnen organisaties continue vooruitgang structureel inbedden in hun organisatie.

* Met cases van serious games van (internationale) opdrachtgevers die bewezen progressie hebben opgeleverd.
* Inclusief een eenvoudig op te volgen Game-Plan. * Van de´ grondlegger van gamification in Europa.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bart Hufen
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089653529
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99