Verandermanagement

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Karin Bech

Paperback | Oktober 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veranderen. Er wordt veel over gesproken, meer over gespeecht en het meest over geschreven. In theorie weet iedereen hoe het moet. Maar zoals wel vaker staan de beste stuurlui aan wal. Want hoe zorg je er als manager voor dat er daadwerkelijk iets verandert? Hoe stimuleer je je mensen zó dat ze de zaken met andere ogen gaan bekijken en het voortaan anders willen doen? Gandhi heeft het zo mooi gezegd: `We must become the change we want to see.' We moeten de verandering voelen, worden, eigenlijk gewoon zijn, om onze medewerkers 'mee' te krijgen. Ondanks dat er al zoveel over geschreven is, maakt de literatuur het ons nog steeds niet gemakkelijk om een antwoord te vinden. Integendeel zelfs: het wemelt van de verandermodellen, systemen en theorieën. Allemaal even afstandelijk. En zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met 'Verandermanagement' hebben we hier verandering in gebracht. De auteur heeft niet alleen alle erkende verandertheorieën voor je verzameld, ze heeft ze bovendien vertaald en gecombineerd tot één concrete hands-on aanpak. Eindelijk een boek dat niet verzandt in theorie en jargon, maar je praktisch uitlegt hoe je je volgende verandertraject aanpakt. Aan de slag!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karin Bech
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058711083
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Beschrijving

Veranderen. Er wordt veel over gesproken, meer over gespeecht en het meest over geschreven. In theorie weet iedereen hoe het moet. Maar zoals wel vaker staan de beste stuurlui aan wal. Want hoe zorg je er als manager voor dat er daadwerkelijk iets verandert? Hoe stimuleer je je mensen zó dat ze de zaken met andere ogen gaan bekijken en het voortaan anders willen doen?

Gandhi heeft het zo mooi gezegd: `We must become the change we want to see.' We moeten de verandering voelen, worden, eigenlijk gewoon zijn, om onze medewerkers 'mee' te krijgen. Ondanks dat er al zoveel over geschreven is, maakt de literatuur het ons nog steeds niet gemakkelijk om een antwoord te vinden. Integendeel zelfs: het wemelt van de verandermodellen, systemen en theorieën. Allemaal even afstandelijk. En zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Met 'Verandermanagement' hebben we hier verandering in gebracht. De auteur heeft niet alleen alle erkende verandertheorieën voor je verzameld, ze heeft ze bovendien vertaald en gecombineerd tot één concrete hands-on aanpak. Eindelijk een boek dat niet verzandt in theorie en jargon, maar je praktisch uitlegt hoe je je volgende verandertraject aanpakt. Aan de slag!


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karin Bech
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058711083
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99