Veluwe

de natuurgids

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Dirk Hilbers

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dé natuurgids voor de Veluwe! Waar en hoe zie je wild? Welke bossen leveren de mooiste herfstkleuren? Wat zijn de beste plekken voor vogels, flora, vlinders of libellen. Waar zie je de oude bossen met hun grillige bomen en bloeit de heide het meest uitbundig?Uit de duizenden kilometers wandel- en fietspaden op de Veluwe hebben wij de 22 mooiste routes samengesteld. Je bezoekt de meest bijzondere natuurgebieden, ontdekt alle soorten landschappen, krijgt tips om bijzondere planten en dieren te ontdekken en wordt gewezen op landschappelijke, historische en ecologische monumenten.Uitgebreide achtergrondinformatie over landschap, flora en fauna en uiteenlopende tips om de Veluwenatuur te ontdekken maken deze gids compleet.Het is dé gids die je pakt voor een bezoek aan de Veluwe; met alle aspecten van natuurbeleving op de Veluwe, zowel voor in het veld als bij de open haard.Extra! Veluwe-appBij het boek hoort ook een handige app voor onderweg met seizoensgebonden informatie bij specifieke plekken en tips hoe je bepaalde dieren kunt vinden. Veluwe, flora, fauna, wandelen, fietsen, reisgidsen, wandelgidsen, natuurgidsen, wandelroutes, fietsroutes, Veluwe, Hoge Veluwe, Veluwezoom, Planken Wambuis, Het Loo, Kootwijkerzand, Geldersch Arcadië, Speulder en Sprielderbos

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dirk Hilbers
Uitgever
Koninklijke Ned Natuurhistorische Vereniging, Stichting Uitgeverij
ISBN
9789491648113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Dé natuurgids voor de Veluwe! Waar en hoe zie je wild? Welke bossen leveren de mooiste herfstkleuren? Wat zijn de beste plekken voor vogels, flora, vlinders of libellen. Waar zie je de oude bossen met hun grillige bomen en bloeit de heide het meest uitbundig?

Uit de duizenden kilometers wandel- en fietspaden op de Veluwe hebben wij de 22 mooiste routes samengesteld. Je bezoekt de meest bijzondere natuurgebieden, ontdekt alle soorten landschappen, krijgt tips om bijzondere planten en dieren te ontdekken en wordt gewezen op landschappelijke, historische en ecologische monumenten.

Uitgebreide achtergrondinformatie over landschap, flora en fauna en uiteenlopende tips om de Veluwenatuur te ontdekken maken deze gids compleet.

Het is dé gids die je pakt voor een bezoek aan de Veluwe; met alle aspecten van natuurbeleving op de Veluwe, zowel voor in het veld als bij de open haard.

Extra! Veluwe-app
Bij het boek hoort ook een handige app voor onderweg met seizoensgebonden informatie bij specifieke plekken en tips hoe je bepaalde dieren kunt vinden.

Veluwe, flora, fauna, wandelen, fietsen, reisgidsen, wandelgidsen, natuurgidsen, wandelroutes, fietsroutes, Veluwe, Hoge Veluwe, Veluwezoom, Planken Wambuis, Het Loo, Kootwijkerzand, Geldersch Arcadië, Speulder en Sprielderbos

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dirk Hilbers
Uitgever
Koninklijke Ned Natuurhistorische Vereniging, Stichting Uitgeverij
ISBN
9789491648113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99