Veldgids slakken en mossels

Prijs € 30,95

Uitverkocht

Bert Jansen

Hardback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Complete, handzame veldgids voor het betrouwbaar determineren van de land- en zoetwaterslakken en -schelpen van Nederland. Het lang verwachte nieuwe standaardwerk voor (amateur-) malacologen, biologen en beheerders. Ook beginners met minder taxonomische kennis kunnen met deze gids prima uit de voeten.- Beschrijft ruim 200 soorten, met informatie over verschijningsvorm, habitat, voorkomen, verspreiding en ecologie- Toegankelijke determinatietabel voor in het veld- Duidelijke tekeningen, detailfoto's en verspreidingskaarten- Handige tips voor waarneming en determinatie, verzamelen en beherenMet deze nieuwe veldgids heeft Bert Jansen eindelijk voorzien in een lacune. Want twee andere bekende standaardwerken blijken of te groot voor in de rugzak of aan vernieuwing toe. Met het verschijnen van 'één veldgids ineen' is de wens van velen in vervulling gegaan.Bert Jansen is van kinds af aan een gefascineerd amateurmalacoloog. Hij heeft een brede malacologische en taxonomische kennis. Daarnaast inventariseert hij regelmatig in het veld. Voor het samenstellen van deze gids kreeg Bert assistentie enthousiaste experts uit de Nederlandse Malacologische Vereniging.Slakken, schelpen, mossels, mosselen, herkennen, determineren, verzamelen, schelpdieren, schelpenfauna, Mollusca, mollusken, weekdieren, natuurgids, land, zoetwater, malacologie, fauna van Nederland

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert Jansen
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050115155
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Complete, handzame veldgids voor het betrouwbaar determineren van de land- en zoetwaterslakken en -schelpen van Nederland. Het lang verwachte nieuwe standaardwerk voor (amateur-) malacologen, biologen en beheerders. Ook beginners met minder taxonomische kennis kunnen met deze gids prima uit de voeten.

- Beschrijft ruim 200 soorten, met informatie over verschijningsvorm, habitat, voorkomen, verspreiding en ecologie
- Toegankelijke determinatietabel voor in het veld
- Duidelijke tekeningen, detailfoto's en verspreidingskaarten
- Handige tips voor waarneming en determinatie, verzamelen en beheren

Met deze nieuwe veldgids heeft Bert Jansen eindelijk voorzien in een lacune. Want twee andere bekende standaardwerken blijken of te groot voor in de rugzak of aan vernieuwing toe. Met het verschijnen van 'één veldgids ineen' is de wens van velen in vervulling gegaan.

Bert Jansen is van kinds af aan een gefascineerd amateurmalacoloog. Hij heeft een brede malacologische en taxonomische kennis. Daarnaast inventariseert hij regelmatig in het veld. Voor het samenstellen van deze gids kreeg Bert assistentie enthousiaste experts uit de Nederlandse Malacologische Vereniging.

Slakken, schelpen, mossels, mosselen, herkennen, determineren, verzamelen, schelpdieren, schelpenfauna, Mollusca, mollusken, weekdieren, natuurgids, land, zoetwater, malacologie, fauna van Nederland

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert Jansen
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050115155
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99