Veldgids paddenstoelen

Plaatjeszwammen en boleten

Prijs € 40,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nico Dam, Thomas W. Kuyper

Hardback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Paddestoelen herkennen & determinerenPlaatjeszwammen en boleten Voor wie graag zelf paddenstoelen wil herkennen, is er nu de nieuwe Veldgids paddenstoelen. Het boek beschrijft de 500 meest algemene soorten plaatjeszwammen en boleten van Nederland. Deze dekken ruim 95 procent van alle in Nederland geregistreerde waarnemingen - en daarmee is dit boek uniek in ons taalgebied.Veldgids paddenstoelen bevat gedetailleerde sleutels en kleurenfoto's - gericht op herkenning in het veld - en nuttige achtergrondinformatie over determineren, verzamelen en fotograferen van paddenstoelen.De soortbesprekingen focussen op ecologie en verspreiding, en de voor de hand liggende verwisselingsmogelijkheden. Hiermee kunnen ook beginners de soorten snel en betrouwbaar op naam brengen. *top 500 Nederlandse soorten plaatjeszwammen en boleten*compacte soortbeschrijvingen, ecologie en verspreiding *toegankelijke determinatiesleutels en duidelijke kleurenfoto's*herkenning op basis van veldkenmerken*praktische veldtips om verwisseling te voorkomen*geschikt voor beginners en gevorderdenVeldgids paddenstoelen: een rijk naslagwerk en een betrouwbare hulp voor in het veld.Over de auteursNico Dam is fysicus en daarnaast al ruim 25 jaar fervent paddenstoelenkenner. Thomas W. Kuyper is hoogleraar aan Wageningen Universiteit, gespecialiseerd in paddenstoelen en schimmels.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nico Dam, Thomas W. Kuyper
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050114639
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Beschrijving

Paddestoelen herkennen & determineren
Plaatjeszwammen en boleten

Voor wie graag zelf paddenstoelen wil herkennen, is er nu de nieuwe Veldgids paddenstoelen. Het boek beschrijft de 500 meest algemene soorten plaatjeszwammen en boleten van Nederland. Deze dekken ruim 95 procent van alle in Nederland geregistreerde waarnemingen - en daarmee is dit boek uniek in ons taalgebied.

Veldgids paddenstoelen bevat gedetailleerde sleutels en kleurenfoto's - gericht op herkenning in het veld - en nuttige achtergrondinformatie over determineren, verzamelen en fotograferen van paddenstoelen.

De soortbesprekingen focussen op ecologie en verspreiding, en de voor de hand liggende verwisselingsmogelijkheden. Hiermee kunnen ook beginners de soorten snel en betrouwbaar op naam brengen.
*top 500 Nederlandse soorten plaatjeszwammen en boleten
*compacte soortbeschrijvingen, ecologie en verspreiding
*toegankelijke determinatiesleutels en duidelijke kleurenfoto's
*herkenning op basis van veldkenmerken
*praktische veldtips om verwisseling te voorkomen
*geschikt voor beginners en gevorderden

Veldgids paddenstoelen: een rijk naslagwerk en een betrouwbare hulp voor in het veld.


Over de auteurs
Nico Dam is fysicus en daarnaast al ruim 25 jaar fervent paddenstoelenkenner. Thomas W. Kuyper is hoogleraar aan Wageningen Universiteit, gespecialiseerd in paddenstoelen en schimmels.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nico Dam, Thomas W. Kuyper
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050114639
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99