Veilig naar Slem

azen vragen, splinters en controles

Prijs € 9,50

Niet beschikbaar

Marcel Winkel

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bridgeboek voor enthousiaste bridgers die beter slem willen leren bieden.Slem bieden en maken is de ultieme beloning voor de rechtgeaarde bridger. Het is juist de kunst wanneer je met minder dan de gewenste 32 punten een mooi slem te bereiken. Dit kun je bereiken door via biedingen bepaalde informatie aan je partner te geven die nodig zijn voor slemcontracten, deze biedingen worden controlebiedingen genoemd. Azen vragen is daar een goed voorbeeld van. Door aan je partner belangrijke keycards te vertellen kun je veilig de weg bewandelen naar slem. In dit boekje wordt uitgebreid stilgestaan bij alle controlebiedingen. U leert geavanceerd azen vragen, u raakt bekend met eerste, tweede en gemengde controles, splinters en no-splinters. Kortom, deze handvatten brengen u snel naar een mooi slem!Auteur Marcel Winkel leerde zichzelf bridgen `uit een boekje' tijdens zijn diensttijd bij de Koninklijke Marine. Binnen tien jaar werkte Marcel zich op naar de top van Nederland. Al vrij snel nadat hij het spel zelf leerde begon hij met het geven van bridgeles. Door de vele hilarische momenten aan tafel werd schrijven over bridge zijn tweede passie. Marcel verloor twee keer op rij de finale van de Meesterklasse Viertallen, maar werd in 2007 Nederlands Kampioen in de Meesterklasse.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcel Winkel
Uitgever
NBB Services B.V.
ISBN
9789491761041
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

Bridgeboek voor enthousiaste bridgers die beter slem willen leren bieden.

Slem bieden en maken is de ultieme beloning voor de rechtgeaarde bridger. Het is juist de kunst wanneer je met minder dan de gewenste 32 punten een mooi slem te bereiken. Dit kun je bereiken door via biedingen bepaalde informatie aan je partner te geven die nodig zijn voor slemcontracten, deze biedingen worden controlebiedingen genoemd. Azen vragen is daar een goed voorbeeld van. Door aan je partner belangrijke keycards te vertellen kun je veilig de weg bewandelen naar slem. In dit boekje wordt uitgebreid stilgestaan bij alle controlebiedingen. U leert geavanceerd azen vragen, u raakt bekend met eerste, tweede en gemengde controles, splinters en no-splinters. Kortom, deze handvatten brengen u snel naar een mooi slem!

Auteur Marcel Winkel leerde zichzelf bridgen `uit een boekje' tijdens zijn diensttijd bij de Koninklijke Marine. Binnen tien jaar werkte Marcel zich op naar de top van Nederland. Al vrij snel nadat hij het spel zelf leerde begon hij met het geven van bridgeles. Door de vele hilarische momenten aan tafel werd schrijven over bridge zijn tweede passie. Marcel verloor twee keer op rij de finale van de Meesterklasse Viertallen, maar werd in 2007 Nederlands Kampioen in de Meesterklasse.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcel Winkel
Uitgever
NBB Services B.V.
ISBN
9789491761041
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99