Veelkleurigheid (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jantine Veenhof

Adobe PDF met digitaal watermerk | Juli 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

VeelkleurigheidJij gaat naar de kerk, je vriend niet. Je buurman koopt een Audi, maar je vriendin gaat naar de voedselbank. Je zus praat over haar verdriet, jij verwerkt in stilte. Hoe ga je om met de verschillen tussen mensen? Hoe kun je veelkleurigheid op waarde schatten? Juist vanuit de Bijbel leren we dat we een gezamenlijke basis hebben: we zijn geschapen naar het beeld van God. Vanuit die basis bespreekt de auteur thema's zoals verschillen tussen vrouwen, verschil in roeping, armoede en rijkdom, culturen en geloven, omgaan met verdriet. Het boek biedt een bijbels perspectief op verschil, veelkleurigheid en uniciteit, en opent daarmee je ogen voor jezelf en de ander.Ds. Jantine van Iersel-Veenhof (1986) is predikant in de Protestantse Gemeente De Lichtbron in Wateringen. Zij richt zich op missionaire kerkvernieuwing in de bestaande kerk, zingeving voor twintigers en jonge gezinnen, en stimuleert het geloofsgesprek. Essentials - je geloof leven. Een bijbelstudieserie voor vrouwen over dingen die ertoe doen. De Essentials-serie inspireert vrouwen van nu om God te betrekken bij elk facet van hun leven. Geschikt voor persoonlijke bijbelstudie of in een groep. Met verdiepingsvragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jantine Veenhof
Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023979227
Formaat
Adobe PDF met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2015
Bestandsgrootte
9123617 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
98

Beschrijving

Veelkleurigheid
Jij gaat naar de kerk, je vriend niet. Je buurman koopt een Audi, maar je vriendin gaat naar de voedselbank. Je zus praat over haar verdriet, jij verwerkt in stilte. Hoe ga je om met de verschillen tussen mensen? Hoe kun je veelkleurigheid op waarde schatten? Juist vanuit de Bijbel leren we dat we een gezamenlijke basis hebben: we zijn geschapen naar het beeld van God. Vanuit die basis bespreekt de auteur thema's zoals verschillen tussen vrouwen, verschil in roeping, armoede en rijkdom, culturen en geloven, omgaan met verdriet. Het boek biedt een bijbels perspectief op verschil, veelkleurigheid en uniciteit, en opent daarmee je ogen voor jezelf en de ander.

Ds. Jantine van Iersel-Veenhof (1986) is predikant in de Protestantse Gemeente De Lichtbron in Wateringen. Zij richt zich op missionaire kerkvernieuwing in de bestaande kerk, zingeving voor twintigers en jonge gezinnen, en stimuleert het geloofsgesprek.

Essentials - je geloof leven. Een bijbelstudieserie voor vrouwen over dingen die ertoe doen. De Essentials-serie inspireert vrouwen van nu om God te betrekken bij elk facet van hun leven. Geschikt voor persoonlijke bijbelstudie of in een groep. Met verdiepingsvragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jantine Veenhof
Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023979227
Formaat
Adobe PDF met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2015
Bestandsgrootte
9123617 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
98

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99