Vechtkunst voor managers

breng meer kracht in je organisatie

Prijs € 17,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Dennis Steussy

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Breng meer kracht in je organisatie.Binnen organisaties wordt onderling veel gevochten. Niet fysiek, maar verbaal. De meeste mensen hebben echter geen inzicht in hun eigen persoonlijke kracht en de manier waarop ze die constructief en efficiënt kunnen inzetten in hun contact met anderen. Met andere woorden: ze weten niet hoe ze op een respectvolle wijze met anderen kunnen vechten. Daardoor raken in veel organisaties mensen 'gewond' en 'beschadigd'.Door vanuit de vechtkunsten te kijken naar menselijke relaties en interacties, en de principes te hanteren die binnen de vechtkunsten gelden, kun je leren hoe je op een goede manier kunt vechten. Als je als manager inzicht hebt in (het inzetten van) je eigen kracht, heb je de positie en de mogelijkheden om de potentie die bij je medewerkers aanwezig is, te activeren en aan te wenden ten gunste van de gehele organisatie. Je kunt je mensen omvormen tot weerbare, pro-actieve en communicatieve medewerkers die met elkaar een gezonde, open, volwassen organisatiecultuur creëren en die dankzij een heldere strategie hun targets halen. De manager die zijn eigen kracht kent, kan de kracht in zijn organisatie optimaal benutten, en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan meer efficiëntie en betere (bedrijfs)resultaten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dennis Steussy
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038923512
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Breng meer kracht in je organisatie.

Binnen organisaties wordt onderling veel gevochten. Niet fysiek, maar verbaal. De meeste mensen hebben echter geen inzicht in hun eigen persoonlijke kracht en de manier waarop ze die constructief en efficiënt kunnen inzetten in hun contact met anderen. Met andere woorden: ze weten niet hoe ze op een respectvolle wijze met anderen kunnen vechten. Daardoor raken in veel organisaties mensen 'gewond' en 'beschadigd'.

Door vanuit de vechtkunsten te kijken naar menselijke relaties en interacties, en de principes te hanteren die binnen de vechtkunsten gelden, kun je leren hoe je op een goede manier kunt vechten. Als je als manager inzicht hebt in (het inzetten van) je eigen kracht, heb je de positie en de mogelijkheden om de potentie die bij je medewerkers aanwezig is, te activeren en aan te wenden ten gunste van de gehele organisatie. Je kunt je mensen omvormen tot weerbare, pro-actieve en communicatieve medewerkers die met elkaar een gezonde, open, volwassen organisatiecultuur creëren en die dankzij een heldere strategie hun targets halen. De manager die zijn eigen kracht kent, kan de kracht in zijn organisatie optimaal benutten, en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan meer efficiëntie en betere (bedrijfs)resultaten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dennis Steussy
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038923512
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99