Van ziek zijn word je gezond

de kunst van gezond zijn

Prijs € 30,00

Uitverkocht

Fons van Bergen, Jan Jochijms, Frans Goetghebeur

Paperback | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Weer grip krijgen op je leven, je gezond voelen...Zitten we met z'n allen in een vliegtuig zonder piloot of hebben we als mens genoeg kwaliteiten in huis om te overleven?Van ziek zijn word je wijzer is een hoopgevend verhaal over de kunst van het gezond zijn en over de mobiliteit van de geest. Het boek biedt een verhelderend zicht op de kwaliteiten van lichaam, brein en bewustzijn. Het is een leidraad en een hart onder de riem voor mensen die hun leven en gezondheid in eigen handen willen nemen.Fons van Bergen en Jan Jochijms leveren met grote gedrevenheid een bijdrage aan een meer voorspelbare, uitkomstgestuurde dienstverlening in de gezondheidszorg waarbij het vergroten van de autonomie en een volwaardige participatie in het werkzame leven en privé de te realiseren uitdagingen zijn. Ze hebben daartoe een innovatief concept ontwikkeld dat de juiste balans zoekt tussen een zuiver technische en een filosofische benadering van gezondheid. Zij onderbouwen die integrale benadering met wetenschappelijke bewijzen. In hun concept worden jaarlijks duizenden patiënten behandeld.Frans Goetghebeur is een gewaardeerd spreker over boeddhisme in het Westen en spiritualiteit in onze samenleving. Zijn boeken bereiken een breed publiek in binnenen buitenland. Goetghebeur was gedurende enkele jaren voorzitter van de Europese Boeddhistische Unie. Zijn boeken De dood, een metgezel voor het leven en Onzichtbaar aanwezig, de stille kracht van het boeddhisme zijn eveneens verschenen bij ASP.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fons van Bergen, Jan Jochijms, Frans Goetghebeur
Uitgever
ASP
ISBN
9789054879503
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Weer grip krijgen op je leven, je gezond voelen...

Zitten we met z'n allen in een vliegtuig zonder piloot of hebben we als mens genoeg kwaliteiten in huis om te overleven?

Van ziek zijn word je wijzer is een hoopgevend verhaal over de kunst van het gezond zijn en over de mobiliteit van de geest. Het boek biedt een verhelderend zicht op de kwaliteiten van lichaam, brein en bewustzijn. Het is een leidraad en een hart onder de riem voor mensen die hun leven en gezondheid in eigen handen willen nemen.

Fons van Bergen en Jan Jochijms leveren met grote gedrevenheid een bijdrage aan een meer voorspelbare, uitkomstgestuurde dienstverlening in de gezondheidszorg waarbij het vergroten van de autonomie en een volwaardige participatie in het werkzame leven en privé de te realiseren uitdagingen zijn. Ze hebben daartoe een innovatief concept ontwikkeld dat de juiste balans zoekt tussen een zuiver technische en een filosofische benadering van gezondheid. Zij onderbouwen die integrale benadering met wetenschappelijke bewijzen. In hun concept worden jaarlijks duizenden patiënten behandeld.

Frans Goetghebeur is een gewaardeerd spreker over boeddhisme in het Westen en spiritualiteit in onze samenleving. Zijn boeken bereiken een breed publiek in binnenen buitenland. Goetghebeur was gedurende enkele jaren voorzitter van de Europese Boeddhistische Unie. Zijn boeken De dood, een metgezel voor het leven en Onzichtbaar aanwezig, de stille kracht van het boeddhisme zijn eveneens verschenen bij ASP.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fons van Bergen, Jan Jochijms, Frans Goetghebeur
Uitgever
ASP
ISBN
9789054879503
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99