Van wie hou je? (e-Book)

Een onvergetelijk verhaal over ware liefde, het echte leven en tweede kansen...

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jennifer Weiner

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een onvergetelijk verhaal over ware liefde, het echte leven en tweede kansen… Rachel Blum en Andy Landis zijn acht jaar oud als ze elkaar ontmoeten op de Eerste Hulp van het ziekenhuis. Rachel, door haar aangeboren hartafwijking al een ziekenhuisveteraan, is meteen geïntrigeerd door de jongen die daar helemaal alleen in de wachtkamer zit met een gebroken arm. Hij vertelt haar zijn naam. Zij vertelt hem een verhaal. Als Andy wordt meegenomen door een dokter en Rachel teruggaat naar haar ziekenhuisbed, denken ze dat ze elkaar nooit meer zullen zien. De twee hebben niets gemeen: Rachel groeit op in een keurige buitenwijk; de populaire en beschermd opgevoede dochter van twee liefhebbende ouders, Andy woont alleen met zijn regelmatig afwezige moeder en heeft een bijzonder talent voor hardlopen. Maar gedurende de dertig jaar die volgen zullen Andy en Rachel elkaar keer op keer ontmoeten – voor altijd verbonden door toeval, geschiedenis en de herinnering aan de eerste keer dat ze elkaar zagen, een nacht die hun beider levensloop ingrijpend veranderde.De pers over de boeken van Jennifer Weiner:‘Niet weg te leggen. Weiner weet als geen ander hoe je een goed verhaal schrijft.’ The New York Times Book Review ‘Dit ontroerende verhaal over een levenslange liefde is Weiner op haar hartverscheurende best.’ Kirkus Reviews

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer Weiner
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402306811
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
1377554 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
326

Beschrijving

Een onvergetelijk verhaal over ware liefde, het echte leven en tweede kansen…

Rachel Blum en Andy Landis zijn acht jaar oud als ze elkaar ontmoeten op de Eerste Hulp van het ziekenhuis. Rachel, door haar aangeboren hartafwijking al een ziekenhuisveteraan, is meteen geïntrigeerd door de jongen die daar helemaal alleen in de wachtkamer zit met een gebroken arm. Hij vertelt haar zijn naam. Zij vertelt hem een verhaal. Als Andy wordt meegenomen door een dokter en Rachel teruggaat naar haar ziekenhuisbed, denken ze dat ze elkaar nooit meer zullen zien.

De twee hebben niets gemeen: Rachel groeit op in een keurige buitenwijk; de populaire en beschermd opgevoede dochter van twee liefhebbende ouders, Andy woont alleen met zijn regelmatig afwezige moeder en heeft een bijzonder talent voor hardlopen. Maar gedurende de dertig jaar die volgen zullen Andy en Rachel elkaar keer op keer ontmoeten – voor altijd verbonden door toeval, geschiedenis en de herinnering aan de eerste keer dat ze elkaar zagen, een nacht die hun beider levensloop ingrijpend veranderde.

De pers over de boeken van Jennifer Weiner:
‘Niet weg te leggen. Weiner weet als geen ander hoe je een goed verhaal schrijft.’ The New York Times Book Review
‘Dit ontroerende verhaal over een levenslange liefde is Weiner op haar hartverscheurende best.’ Kirkus Reviews

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer Weiner
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402306811
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
1377554 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
326

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99