Van wethouder naar sjamaan

mijn weg naar God en Godinne, levenswandel van Hans Suur Maj Zonneveld

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Hans Suur Maj Zonneveld

Paperback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als kind werd Hans Suur Maj Zonneveld vaak niet begrepen, omdat hij wezentjes waarnam en gevoelens had, die anderen niet zagen of hadden. Zijn omgeving ontkende de wereld die hij zag en daarmee ontkenden ze hem. Het veroorzaakte een diepe pijn en die speelde, al dan niet op de achtergrond, een rol in zijn hele levensloop. In dit boek doet hij verslag van de fascinerende ontwikkelingsreis die hij aflegde, tot hij in het diepst van zijn ziel, zijn ware wezen ontmoette en kon omarmen. Een openhartig, eerlijk en enerverend verslag van een diepgravende en inspirerende zoektocht, van een man die verder liep en dieper groef dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden. Hans Suur Maj Zonneveld werd geboren in Bussum en was er bijna tweeëndertig jaar raadslid waarvan twaalf jaar wethouder. Hij studeerde Politieke en Sociale Wetenschappen en heeft twee kinderen. Hans Suur Maj was een leerling van Shakmah Winddrum via wie hij zijn naam Suur Maj kreeg. Hij volgde opleidingen o.a. op het gebied van Trance Healing en Speaking, Mediumschap, Sound Healing en mag zich Paqo (priester/healer) noemen in de q`erostraditie uit Peru. Hij is healer, coach en spreker over een andere manier van politiek bedrijven. Zie ook: wwwcentrumvanharte.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Suur Maj Zonneveld
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089549822
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
317

Beschrijving

Als kind werd Hans Suur Maj Zonneveld vaak niet begrepen, omdat hij wezentjes waarnam en gevoelens had, die anderen niet zagen of hadden. Zijn omgeving ontkende de wereld die hij zag en daarmee ontkenden ze hem. Het veroorzaakte een diepe pijn en die speelde, al dan niet op de achtergrond, een rol in zijn hele levensloop. In dit boek doet hij verslag van de fascinerende ontwikkelingsreis die hij aflegde, tot hij in het diepst van zijn ziel, zijn ware wezen ontmoette en kon omarmen. Een openhartig, eerlijk en enerverend verslag van een diepgravende en inspirerende zoektocht, van een man die verder liep en dieper groef dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden.


Hans Suur Maj Zonneveld werd geboren in Bussum en was er bijna tweeëndertig jaar raadslid waarvan twaalf jaar wethouder. Hij studeerde Politieke en Sociale Wetenschappen en heeft twee kinderen. Hans Suur Maj was een leerling van Shakmah Winddrum via wie hij zijn naam Suur Maj kreeg. Hij volgde opleidingen o.a. op het gebied van Trance Healing en Speaking, Mediumschap, Sound Healing en mag zich Paqo (priester/healer) noemen in de q`erostraditie uit Peru. Hij is healer, coach en spreker over een andere manier van politiek bedrijven. Zie ook: wwwcentrumvanharte.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Suur Maj Zonneveld
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089549822
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
317

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99