Van probleem naar oplossing, SET TB en WB

in vijf stappen naar psychisch evenwicht

Prijs € 29,50

Uitverkocht

Paul Rijnders, Els Heene, Frederik Boone

Paperback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Behandelprotocol voor de eerste lijnMet dit behandelprotocol kunt u volwassenen met milde tot matige psychische klachten behandelen in een beperkt aantal sessies. Daarmee is het zeer geschikt voor professionals in de eerstelijnspsychologische zorg, zoals praktijkondersteuners (POH). Van probleem naar oplossing is een praktische aanvulling op het handboek, Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn (KPI).Behandeling in vijf stappenDit behandelprotocol is de verdere uitwerking en vervanger van het eerder uitgebrachte KPI - stappenplan voor volwassenen. Waar dat stappenplan uitgaat van acht sessies, is Van probleem naar oplossing gebaseerd op vijf stappen. Door de terugtredende overheid komen de behandelingskosten steeds meer voor rekening van de patiënt, die daarom snel en blijvend resultaat wil. Dit behandelprotocol is ontwikkeld als antwoord op deze ontwikkelingen.Minder sessies, maar wel met resultaatVan probleem naar oplossing is een hulpmiddel voor patiënt en therapeut om samen efficiënt en effectief psychische klachten te behandelen. De patiënt doorloopt zo veel mogelijk zelfstandig, terwijl de professional op een aantal momenten de patiënt ondersteunt. De therapeut legt uit en adviseert, motiveert, stimuleert en ziet toe op de uitvoering en de evaluatie. De patiënt kan hiermee op korte termijn een positief resultaat boeken.Inhoud: Therapeutenboek en WerkboekHet therapeutenboek en werkboek zijn samen als set beschikbaar; het werkboek is daarnaast los verkrijgbaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Rijnders, Els Heene, Frederik Boone
Uitgever
Boom
ISBN
9789461052209
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Behandelprotocol voor de eerste lijn
Met dit behandelprotocol kunt u volwassenen met milde tot matige psychische klachten behandelen in een beperkt aantal sessies. Daarmee is het zeer geschikt voor professionals in de eerstelijnspsychologische zorg, zoals praktijkondersteuners (POH). Van probleem naar oplossing is een praktische aanvulling op het handboek, Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn (KPI).

Behandeling in vijf stappen
Dit behandelprotocol is de verdere uitwerking en vervanger van het eerder uitgebrachte KPI - stappenplan voor volwassenen. Waar dat stappenplan uitgaat van acht sessies, is Van probleem naar oplossing gebaseerd op vijf stappen. Door de terugtredende overheid komen de behandelingskosten steeds meer voor rekening van de patiënt, die daarom snel en blijvend resultaat wil. Dit behandelprotocol is ontwikkeld als antwoord op deze ontwikkelingen.

Minder sessies, maar wel met resultaat
Van probleem naar oplossing is een hulpmiddel voor patiënt en therapeut om samen efficiënt en effectief psychische klachten te behandelen. De patiënt doorloopt zo veel mogelijk zelfstandig, terwijl de professional op een aantal momenten de patiënt ondersteunt. De therapeut legt uit en adviseert, motiveert, stimuleert en ziet toe op de uitvoering en de evaluatie. De patiënt kan hiermee op korte termijn een positief resultaat boeken.

Inhoud: Therapeutenboek en Werkboek
Het therapeutenboek en werkboek zijn samen als set beschikbaar; het werkboek is daarnaast los verkrijgbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Rijnders, Els Heene, Frederik Boone
Uitgever
Boom
ISBN
9789461052209
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99