Van Oldenzaal tot Ouaguadougou (e-Book)

de avonturen van Jaap Scholten

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jaap Scholten

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De avonturen van Jaap Scholten is een nieuwe serie die het verzamelde werk van Scholtens korte verhalen omvat. Scholten publiceert over het algemeen met grote intervallen. In zijn oeuvre is alles met alles verbonden is en schuren zijn verhalen dicht langs het auto-biografische. De avonturen van Jaap Scholten zijn vooral een bijzondere manier van kijken naar de wereld. Van Oldenzaal tot Ouagudougou en Van Tanger tot Horizon City verschijnen in september. Een derde deel met nieuwe verhalen is in voorbereiding.Van Oldenzaal tot Ouaguadougou`Links van me zat Ornella, te zwijgen en mooi te wezen. Ze zag eruit zoals Elvis graag meisjes ziet, alsof ze net van de ranch komen, met een strakke spijkerbroek aan en een geruit shirt. Met harde billen van het paardrijden. Niks geen gedonder met parapluutjes of handtasjes. Ik keerde me een beetje meer naar Ornella. Ze werkte in een café. Daar begon ze juist over te vertellen toen ik beneden gebonk hoorde. Jaap Scholten, observator, beleeft grote en kleine avonturen. In Spanje, Afrika, Amerika of simpelweg in Amsterdam of Oldenzaal. `Het leukste boek van het jaar. Jan Mulder`Scholten kan schrijven. NRC HANDELSBLAD

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jaap Scholten
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025437244
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2011
Bestandsgrootte
249292 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De avonturen van Jaap Scholten is een nieuwe serie die het verzamelde werk van Scholtens korte verhalen omvat. Scholten publiceert over het algemeen met grote intervallen. In zijn oeuvre is alles met alles verbonden is en schuren zijn verhalen dicht langs het auto-biografische. De avonturen van Jaap Scholten zijn vooral een bijzondere manier van kijken naar de wereld. Van Oldenzaal tot Ouagudougou en Van Tanger tot Horizon City verschijnen in september. Een derde deel met nieuwe verhalen is in voorbereiding.


Van Oldenzaal tot Ouaguadougou

`Links van me zat Ornella, te zwijgen en mooi te wezen. Ze zag eruit zoals Elvis graag meisjes ziet, alsof ze net van de ranch komen, met een strakke spijkerbroek aan en een geruit shirt. Met harde billen van het paardrijden. Niks geen gedonder met parapluutjes of handtasjes. Ik keerde me een beetje meer naar Ornella. Ze werkte in een café. Daar begon ze juist over te vertellen toen ik beneden gebonk hoorde.

Jaap Scholten, observator, beleeft grote en kleine avonturen. In Spanje, Afrika, Amerika of simpelweg in Amsterdam of Oldenzaal.

`Het leukste boek van het jaar. Jan Mulder
`Scholten kan schrijven. NRC HANDELSBLAD

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jaap Scholten
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025437244
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2011
Bestandsgrootte
249292 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99