Van MS naar mij

een zoektocht door reguliere en alternatieve geneeswijzen naar geestelijke vrijheid

Prijs € 22,70

Uitverkocht

Marijke Wassenaar

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een zoektocht naar genezing en zelfkennis. Het boek begint met het deel: "Mijn kinderen zijn mijn leraren," inzichten doordat ik moeder wordt.Na de diagnose multiple sclerose besluit ik mijn leven te veranderen, de reguliere en alternatieve gezondheidszorg geven een scala aan mogelijkheden.Door Tai Chi/Chi Gong en oefeningen vanuit het Taoïsme ontstaat een beter leven waardoor zelfstudie en honger naar meer willen weten over natuurlijke geneeswijzen een gevolg zijn.De weg gaat met vallen en opstaan. De ziekte van Graves, die door regulier en alternatief te behandelen overwonnen wordt, brengt mij op het spirituele pad.Ervaringen die te maken hebben met depressiviteit, zelfmoord en natuurlijke dood zullen voor velen herkenbaar zijn.Door een angst te veranderen in een uitdaging begint het vrijwilligerswerk in Nepal met een wonderlijke gebeurtenis. Er is meer tussen hemel en aarde.Het laatste deel gaat over een terugval. Met reguliere therapie en daarna een weg naar mogelijkheden die een betere kwaliteit van leven geven. De invloed van straling en overgevoeligheid wordt opgelost.Heupartrose en mogelijke verlichting, zodat operatie uitgesteld kon worden.Mooie gebeurtenissen met healingen en inzicht voor mijn taak in dit leven zorgen ervoor dat ik heb geleerd om van mijzelf te houden en een beter leven te creëren.Een gedeelte van de opbrengst van dit boek gaat naar Nepal, één van de armste landen van de wereld.Het boek is met liefde geschreven in de hoop dat velen er wat aan hebben. Ik wens je veel leesplezier.Marijke Wassenaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marijke Wassenaar
Uitgever
Uitgeverij Eigen Boek B.V.
ISBN
9789461290267
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262

Beschrijving

Een zoektocht naar genezing en zelfkennis. Het boek begint met het deel: "Mijn kinderen zijn mijn leraren," inzichten doordat ik moeder wordt.
Na de diagnose multiple sclerose besluit ik mijn leven te veranderen, de reguliere en alternatieve gezondheidszorg geven een scala aan mogelijkheden.
Door Tai Chi/Chi Gong en oefeningen vanuit het Taoïsme ontstaat een beter leven waardoor zelfstudie en honger naar meer willen weten over natuurlijke geneeswijzen een gevolg zijn.
De weg gaat met vallen en opstaan. De ziekte van Graves, die door regulier en alternatief te behandelen overwonnen wordt, brengt mij op het spirituele pad.

Ervaringen die te maken hebben met depressiviteit, zelfmoord en natuurlijke dood zullen voor velen herkenbaar zijn.
Door een angst te veranderen in een uitdaging begint het vrijwilligerswerk in Nepal met een wonderlijke gebeurtenis. Er is meer tussen hemel en aarde.

Het laatste deel gaat over een terugval. Met reguliere therapie en daarna een weg naar mogelijkheden die een betere kwaliteit van leven geven. De invloed van straling en overgevoeligheid wordt opgelost.
Heupartrose en mogelijke verlichting, zodat operatie uitgesteld kon worden.

Mooie gebeurtenissen met healingen en inzicht voor mijn taak in dit leven zorgen ervoor dat ik heb geleerd om van mijzelf te houden en een beter leven te creëren.

Een gedeelte van de opbrengst van dit boek gaat naar Nepal, één van de armste landen van de wereld.

Het boek is met liefde geschreven in de hoop dat velen er wat aan hebben. Ik wens je veel leesplezier.

Marijke Wassenaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marijke Wassenaar
Uitgever
Uitgeverij Eigen Boek B.V.
ISBN
9789461290267
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99