Van meisje tot meesteres

het seksuele leven van Suzanne M.

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Suzanne M.

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Wil je iets met me doen?" "Iets doen? Hoe bedoel je dat?" "Nou, ik zou je wel graag willen vastbinden, en dan dingen met je doen". Suzanne is anders. Als klein kind bond ze één van de buurkinderen vast, en ze was verbaasd dat de buren verhaal kwamen halen. Als tiener had ze fantasieën over onderdanigheid, waar ze met niemand over kon praten. Dan, begin jaren '90, op bezoek bij een goede vriendin, blijkt ineens dat ze niet alleen is. Ook de vriendin heeft SM gevoelens, en heeft er nog nooit met iemand over gepraat. Wat volgt in de jaren erna is een ontdekkingsreis door SM-land waarbij haar aangeboren nieuwsgierigheid en experimenteerdrift haar brengt in alle hoeken van de SM. Ze vindt touw, kettingen, pijn en zwepen, maar ook tederheid en liefde, wilde fetish dance parties en heel bijzondere mensen. Ze ontdekt dat SM niet een verzameling is van enge gemaskerde mensen in zwart leer, maar eerder een vorm van alternatieve sexualiteit, een variatie op en uitbreiding van de sex spelletjes die voor veel mensen normaal zijn in de slaapkamer. Van Meisje tot Meesteres is niet specifiek een boek voor SM'ers. Eerder is het een inkijkje in een fascinerende wereld door de ogen van iemand die eerst verbaasd buitenstaander is en daarna actief deelneemster wordt. Suzanne M is afgestudeerd in de astrofysica. Ze werkt in de IT als zelfstandig ondernemer, waarbij ze verschillende perioden voor haar werk in Silicon Valley heeft gewoond. Sinds begin jaren '90 onderhoudt ze een informatieve website over SM, de eerste in ons taalgebied.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne M.
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089753410
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

"Wil je iets met me doen?" "Iets doen? Hoe bedoel je dat?" "Nou, ik zou je wel graag willen vastbinden, en dan dingen met je doen".

Suzanne is anders. Als klein kind bond ze één van de buurkinderen vast, en ze was verbaasd dat de buren verhaal kwamen halen. Als tiener had ze fantasieën over onderdanigheid, waar ze met niemand over kon praten. Dan, begin jaren '90, op bezoek bij een goede vriendin, blijkt ineens dat ze niet alleen is. Ook de vriendin heeft SM gevoelens, en heeft er nog nooit met iemand over gepraat. Wat volgt in de jaren erna is een ontdekkingsreis door SM-land waarbij haar aangeboren nieuwsgierigheid en experimenteerdrift haar brengt in alle hoeken van de SM.

Ze vindt touw, kettingen, pijn en zwepen, maar ook tederheid en liefde, wilde fetish dance parties en heel bijzondere mensen. Ze ontdekt dat SM niet een verzameling is van enge gemaskerde mensen in zwart leer, maar eerder een vorm van alternatieve sexualiteit, een variatie op en uitbreiding van de sex spelletjes die voor veel mensen normaal zijn in de slaapkamer.

Van Meisje tot Meesteres is niet specifiek een boek voor SM'ers. Eerder is het een inkijkje in een fascinerende wereld door de ogen van iemand die eerst verbaasd buitenstaander is en daarna actief deelneemster wordt.

Suzanne M is afgestudeerd in de astrofysica. Ze werkt in de IT als zelfstandig ondernemer, waarbij ze verschillende perioden voor haar werk in Silicon Valley heeft gewoond. Sinds begin jaren '90 onderhoudt ze een informatieve website over SM, de eerste in ons taalgebied.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne M.
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089753410
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99