Van intuïtie naar inzicht

Leer readingtechnieken voor direct inzicht in jezelf, de ander en relaties

Prijs € 22,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Luc van Esch

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil je meer op je intuïtie kunnen vertrouwen? Op je gevoel en de keuzes die je maakt? En wil je onbekende mensen beter kunnen inschatten? Dit boek legt uit hoe je toegang krijgt tot je intuïtie en hoe je je intuïtie kunt verbeteren.Op een simpele manier leer je signalen om te zetten naar inzicht in jezelf of de ander. De readingtechnieken die je hiervoor worden aangereikt, kun je direct zelf toepassen. Zo kun je dieper inzicht krijgen in je eigen leven op dit moment, wordt keuzes maken eenvoudiger, worden relaties helder, open en transparant, en zal twijfel verdwijnen. Het opent je ogen en je gaat op een andere manier naar mensen en de wereld kijken.Iedereen kan zijn intuïtie ontwikkelen. Dus ook voor jou kan je intuïtie gereedschap worden waar je op kunt vertrouwen. Het werkt gemakkelijker en sneller dan je misschien van tevoren zou kunnen bedenken.Luc van Esch geeft trainingen, workshops en lezingen voor bedrijven en particulieren. Hierin legt hij - net als in zijn boek - op een nuchtere, bijna analytische manier uit wat intuïtie is en laat hij de deelnemers ervaren wanneer ze op hun gevoel kunnen vertrouwen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Luc van Esch
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151699
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wil je meer op je intuïtie kunnen vertrouwen? Op je gevoel en de keuzes die je maakt? En wil je onbekende mensen beter kunnen inschatten? Dit boek legt uit hoe je toegang krijgt tot je intuïtie en hoe je je intuïtie kunt verbeteren.

Op een simpele manier leer je signalen om te zetten naar inzicht in jezelf of de ander. De readingtechnieken die je hiervoor worden aangereikt, kun je direct zelf toepassen. Zo kun je dieper inzicht krijgen in je eigen leven op dit moment, wordt keuzes maken eenvoudiger, worden relaties helder, open en transparant, en zal twijfel verdwijnen. Het opent je ogen en je gaat op een andere manier naar mensen en de wereld kijken.

Iedereen kan zijn intuïtie ontwikkelen. Dus ook voor jou kan je intuïtie gereedschap worden waar je op kunt vertrouwen. Het werkt gemakkelijker en sneller dan je misschien van tevoren zou kunnen bedenken.


Luc van Esch geeft trainingen, workshops en lezingen voor bedrijven en particulieren. Hierin legt hij - net als in zijn boek - op een nuchtere, bijna analytische manier uit wat intuïtie is en laat hij de deelnemers ervaren wanneer ze op hun gevoel kunnen vertrouwen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Luc van Esch
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151699
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99