Van idee naar resultaat

een procesmanagementaanpak

Prijs € 29,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Titus Bekkering, Jaap Walter

Hardback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waar projecten en hun omgeving steeds complexer worden, raakt de roep om de menselijke maat overstemd. Die roep maken de auteurs hoorbaar door aandacht te schenken aan vijf frustraties die elke teamleider herkent: we komen als team niet vooruit; ik kan het beter zelf doen; gedrag van teamleden roept ergernis op; ze nemen geen eigenaarschap en het projectoverleg kost mij teveel energie. De auteurs delen hun ervaring als (project)leider, projectbegeleider, trainer en coach en vullen die ervaring aan met praktische modellen. Hun doel is om frustraties te erkennen als signaal en u deelgenoot te maken van hoe anderen met dat signaal zijn omgegaan.Leo de Bruijn, Menno Valkenburg, Marieke Strobbe en Hans Veenman kennen elkaar van KPMG Consulting. Daar vervulden ze verschillende rollen: Leo werkte bij de ERP-implementatieadviespraktijk als senior consultant, Menno was Project/Programma en Operations Manager, Marieke begon als Proposal Advisor en was drie jaar PA van de CEO en Hans was partner bij de IT-organisatieadviespraktijk.Dit boek is gelijktijdig verschenen in het Engels: Five frustrations of project managers. ISBN 9789490463526

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Titus Bekkering, Jaap Walter
Uitgever
Mediawerf
ISBN
9789490463533
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Beschrijving

Waar projecten en hun omgeving steeds complexer worden, raakt de roep om de menselijke maat overstemd. Die roep maken de auteurs hoorbaar door aandacht te schenken aan vijf frustraties die elke teamleider herkent: we komen als team niet vooruit; ik kan het beter zelf doen; gedrag van teamleden roept ergernis op; ze nemen geen eigenaarschap en het projectoverleg kost mij teveel energie. De auteurs delen hun ervaring als (project)leider, projectbegeleider, trainer en coach en vullen die ervaring aan met praktische modellen. Hun doel is om frustraties te erkennen als signaal en u deelgenoot te maken van hoe anderen met dat signaal zijn omgegaan.

Leo de Bruijn, Menno Valkenburg, Marieke Strobbe en Hans Veenman kennen elkaar van KPMG Consulting. Daar vervulden ze verschillende rollen: Leo werkte bij de ERP-implementatieadviespraktijk als senior consultant, Menno was Project/Programma en Operations Manager, Marieke begon als Proposal Advisor en was drie jaar PA van de CEO en Hans was partner bij de IT-organisatieadviespraktijk.

Dit boek is gelijktijdig verschenen in het Engels: Five frustrations of project managers.
ISBN 9789490463526

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Titus Bekkering, Jaap Walter
Uitgever
Mediawerf
ISBN
9789490463533
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99