Van het pad

liefst ga ik weg over paden die betoveren

Prijs € 12,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Frank Flippo

Paperback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Frank Flippo is geboren om te reizen. Zijn onblusbare nieuwsgierigheid leidt hem naar alle uithoeken van de wereld en daar observeert hij de plaatselijke gebruiken zoals een kunstkenner een juist ontdekt schilderij onderzoekt. Frank is zo'n ervaren reiziger die zich niet meer druk maakt om een vieze wc-bril, een jengelend kind of een vliegtuig met vertraging. Hij geeft overal zijn ogen de kost, praat met iedereen in een van de vele talen die hij beheerst en schrijft er dan prachtige verhalen over. Frank let op het detail en deelt zijn persoonlijke beschouwingen vrijuit. Hij is beleefd, respectvol, erudiet, belezen, gezellig en vol aangename anecdotes, soms een tikkeltje spiritueel, maar nooit opdringerig. Een reisgezel met wie je graag de wereld verkent.In een vloeiende, soms prozaïsche en eigentijdse stijl vertelt hij in deze bundel over zijn persoonlijke belevenissen in Mexico, Tibet en Thailand. Hij schrijft net zo gemakkelijk een aangrijpend stuk over een volslagen onbekend Duits eiland dat figureerde in Hitlers dromen over Kraft durch Freude, als over New York waar hij zich in een Danny DeVito film waant en op zoek gaat naar het Nederlandse verleden.Reis mee in de manier waarop Frank van het pad af gaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank Flippo
Uitgever
Auteursimpresariaat Baumann & Co
ISBN
9789082221749
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Beschrijving

Frank Flippo is geboren om te reizen. Zijn onblusbare nieuwsgierigheid leidt hem naar alle uithoeken van de wereld en daar observeert hij de plaatselijke gebruiken zoals een kunstkenner een juist ontdekt schilderij onderzoekt. Frank is zo'n ervaren reiziger die zich niet meer druk maakt om een vieze wc-bril, een jengelend kind of een vliegtuig met vertraging. Hij geeft overal zijn ogen de kost, praat met iedereen in een van de vele talen die hij beheerst en schrijft er dan prachtige verhalen over. Frank let op het detail en deelt zijn persoonlijke beschouwingen vrijuit. Hij is beleefd, respectvol, erudiet, belezen, gezellig en vol aangename anecdotes, soms een tikkeltje spiritueel, maar nooit opdringerig. Een reisgezel met wie je graag de wereld verkent.

In een vloeiende, soms prozaïsche en eigentijdse stijl vertelt hij in deze bundel over zijn persoonlijke belevenissen in Mexico, Tibet en Thailand. Hij schrijft net zo gemakkelijk een aangrijpend stuk over een volslagen onbekend Duits eiland dat figureerde in Hitlers dromen over Kraft durch Freude, als over New York waar hij zich in een Danny DeVito film waant en op zoek gaat naar het Nederlandse verleden.

Reis mee in de manier waarop Frank van het pad af gaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank Flippo
Uitgever
Auteursimpresariaat Baumann & Co
ISBN
9789082221749
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99