Van gedachte naar werkelijkheid

eerst geloven, dan zien

Prijs € 18,95

Niet beschikbaar

Jean-Luc Spaninks

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

.... De werkelijkheid, is wat wij er van maken....Hoe bezie jij de werkelijkheid? Staat deze los van jou? Als dit het geval is, dan zou dit betekenen dat je zelf geen invloed hebt op je werkelijkheid. Je staat machteloos.Of weet je inmiddels dat je werkelijkheid niet los staat van jou? Een belangrijk uitgangspunt uit bijvoorbeeld de Gestalttherapie onderschrijft dit: de werkelijkheid is geen objectief en voor iedereen gelijk gegeven, maar subjectief, persoonlijk en afhankelijk van hoe ze bekeken wordt. Met andere woorden: De werkelijkheid is wat wij ervan maken.Als we bijvoorbeeld geloven dat we niet de moeite waard zijn, dan zullen we dat in een of andere vorm terug zien in onze werkelijkheid. Niet omdat het zo is, maar omdat dit de bril is waarmee we kijken.Als we beseffen dat onze dagelijkse werkelijkheid, en hoe we deze beleven, niet losstaat van wat we geloven en denken, dan hebben we invloed op de kwaliteit van ons leven.Als we onze werkelijkheid willen veranderen, moeten we van gedachten veranderen. Gedachten over ons zelf en over de wereld om ons heen. En daar ligt onze macht. Dit boek geeft je inzichten hoe je dit kunt doen, onder meer door middel van herkenbare voorbeelden en de introductie van een eenvoudig model.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jean-Luc Spaninks
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789492247513
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Beschrijving

.... De werkelijkheid, is wat wij er van maken....

Hoe bezie jij de werkelijkheid? Staat deze los van jou? Als dit het geval is, dan zou dit betekenen dat je zelf geen invloed hebt op je werkelijkheid. Je staat machteloos.

Of weet je inmiddels dat je werkelijkheid niet los staat van jou? Een belangrijk uitgangspunt uit bijvoorbeeld de Gestalttherapie onderschrijft dit: de werkelijkheid is geen objectief en voor iedereen gelijk gegeven, maar subjectief, persoonlijk en afhankelijk van hoe ze bekeken wordt. Met andere woorden: De werkelijkheid is wat wij ervan maken.

Als we bijvoorbeeld geloven dat we niet de moeite waard zijn, dan zullen we dat in een of andere vorm terug zien in onze werkelijkheid. Niet omdat het zo is, maar omdat dit de bril is waarmee we kijken.

Als we beseffen dat onze dagelijkse werkelijkheid, en hoe we deze beleven, niet losstaat van wat we geloven en denken, dan hebben we invloed op de kwaliteit van ons leven.

Als we onze werkelijkheid willen veranderen, moeten we van gedachten veranderen. Gedachten over ons zelf en over de wereld om ons heen. En daar ligt onze macht. Dit boek geeft je inzichten hoe je dit kunt doen, onder meer door middel van herkenbare voorbeelden en de introductie van een eenvoudig model.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jean-Luc Spaninks
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789492247513
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99