Van Dale Oefenboek Grammatica Duits

Prijs € 32,50

Niet beschikbaar

Christina Divendal

Paperback | Oktober 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Oefenen maar! Met het Van Dale Oefenboek grammatica Duits Dit oefenmateriaal maakten we op veler verzoek van docenten. Grammatica kun je het beste leren door er veel mee te oefenen. Met dit Van Dale Oefenboek grammatica Duits krijg je snel de geleerde grammatica onder de knie. En door de vele afbeeldingen en voorbeeldzinnen wordt de woordenschat vergroot. O.a. geschikt voor het volwassenenonderwijs, bij taalcursussen en als extra materiaal op de middelbare school. Het papier is zo gekozen dat je er lekker op kunt schrijven. De Van Dale Oefenboeken grammatica zijn rijk geïllustreerd en geschreven door ervaren taaldocenten. Ze zijn onmisbaar voor iedereen die een taal leert. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Spaans en Italiaans. De talen Engels, Frans en Duits volgen in oktober 2019. Ook verkrijgbaar: - de Van Dale Grammatica's voor grip op grammatica. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds. - de Van Dale Werkwoordgrammatica’s, voor het vervoegen én begrijpen van werkwoorden. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christina Divendal
Uitgever
Van Dale
ISBN
9789460775031
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Oefenen maar! Met het Van Dale Oefenboek grammatica Duits

Dit oefenmateriaal maakten we op veler verzoek van docenten. Grammatica kun je het beste leren door er veel mee te oefenen. Met dit Van Dale Oefenboek grammatica Duits krijg je snel de geleerde grammatica onder de knie. En door de vele afbeeldingen en voorbeeldzinnen wordt de woordenschat vergroot. O.a. geschikt voor het volwassenenonderwijs, bij taalcursussen en als extra materiaal op de middelbare school. Het papier is zo gekozen dat je er lekker op kunt schrijven.

De Van Dale Oefenboeken grammatica zijn rijk geïllustreerd en geschreven door ervaren taaldocenten. Ze zijn onmisbaar voor iedereen die een taal leert.

Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Spaans en Italiaans. De talen Engels, Frans en Duits volgen in oktober 2019.

Ook verkrijgbaar:
- de Van Dale Grammatica's voor grip op grammatica. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds.
- de Van Dale Werkwoordgrammatica’s, voor het vervoegen én begrijpen van werkwoorden. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christina Divendal
Uitgever
Van Dale
ISBN
9789460775031
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99