Van BOY naar JOY(ce)

als ik mag zijn die ik ben, heb ik veel meer te geven

Prijs € 19,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Eline Joyce Meijer

Paperback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het boek bestaat fysiek uit 2 delen, die tegengesteld worden gedrukt en als één boek wordt uitgegeven.. Het ene deel heet: mijn JEUGD mijn DEUGD. Het andere deel heet: van BOY naar JOY(ce).Mijn JEUGD mijn DEUGD verwoordt de jeugdjaren van de schrijfster, waarin geweld en misbruik vaste componenten waren.Van BOY naar JOY(ce) verwoordt de transitie van de schrijfster van man naar vrouw.Beide delen zijn als het ware elkaars tegengestelde: respectievelijk het enorme verdriet en de voortdurende angst in haar jeugd tegenover de blijdschap van haar transitie.Maar het boek verhaalt niet uitsluitend over die beide onderwerpen: Er staan ook prachtig verwoorde situaties in die (soms) geheel los staan van de twee hoofdonderwerpen.Gewone dagelijkse dingen worden op een bijzondere manier verwoord waardoor de lezer meegenomen wordt in een andere belevingswereld.Een belevingswereld die mogelijk de visie, de mening en de inzichten van de lezer kan veranderen, misschien zelfs verrijken, maar die zeker tot nadenken oproept...Het boek is dus niet als één verhaal geschreven.De vele hoofdstukken vormen telkens op zichzelf staande "verhalen". Passende oneliners met een illustratie en zwart-wit foto's vindt u ook in het boek. Ook een gedicht ontbreekt niet.Het is een echt open, divers en indrukwekkend boek en bijzonder aantrekkelijk om te lezen.Daarbij is de leesbaarheid ook nog eens uitstekend omdat het boek wordt gedrukt met een mooi lettertype en een bijpassende lettergrootte op 120 gram wit papier..

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eline Joyce Meijer
Uitgever
Eline Joyce Meijer
ISBN
9789082647402
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
452

Beschrijving

Het boek bestaat fysiek uit 2 delen, die tegengesteld worden gedrukt en als één boek wordt uitgegeven..
Het ene deel heet: mijn JEUGD mijn DEUGD.
Het andere deel heet: van BOY naar JOY(ce).

Mijn JEUGD mijn DEUGD verwoordt de jeugdjaren van de schrijfster, waarin geweld en misbruik vaste componenten waren.
Van BOY naar JOY(ce) verwoordt de transitie van de schrijfster van man naar vrouw.

Beide delen zijn als het ware elkaars tegengestelde: respectievelijk het enorme verdriet en de voortdurende angst in haar jeugd tegenover de blijdschap van haar transitie.

Maar het boek verhaalt niet uitsluitend over die beide onderwerpen: Er staan ook prachtig verwoorde situaties in die (soms) geheel los staan van de twee hoofdonderwerpen.

Gewone dagelijkse dingen worden op een bijzondere manier verwoord waardoor de lezer meegenomen wordt in een andere belevingswereld.
Een belevingswereld die mogelijk de visie, de mening en de inzichten van de lezer kan veranderen, misschien zelfs verrijken, maar die zeker tot nadenken oproept...

Het boek is dus niet als één verhaal geschreven.
De vele hoofdstukken vormen telkens op zichzelf staande "verhalen". Passende oneliners met een illustratie en zwart-wit foto's vindt u ook in het boek. Ook een gedicht ontbreekt niet.

Het is een echt open, divers en indrukwekkend boek en bijzonder aantrekkelijk om te lezen.

Daarbij is de leesbaarheid ook nog eens uitstekend omdat het boek wordt gedrukt met een mooi lettertype en een bijpassende lettergrootte op 120 gram wit papier..

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eline Joyce Meijer
Uitgever
Eline Joyce Meijer
ISBN
9789082647402
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
452

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99