Val

Prijs € 41,60

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

M. Tupla

Hardback | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wanneer presentator Mark Shillingford op televisie verslag doet van een wedstrijd waarin zijn tweelingzus Clare, een succesvolle jockey, als tweede in plaats van als eerste eindigt, vermoedt hij dat ze de wedstrijd gemanipuleerdheeft . Die avond confronteert hij haar met zijn vermoedens, waarop ze woedend wegloopt. Het is de laatste keer dat hij haar ziet. Een paaruur later springt ze van het balkon van haar hotelkamer. Gekweld door verdriet en schuldgevoel gaat Mark op zoek naar antwoorden: waarom pleegde Clare zelfmoord? En was het dat eigenlijk wel?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Tupla
Uitgever
Uitgeverij XL B.V.
ISBN
9789046310533
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wanneer presentator Mark Shillingford op televisie verslag doet van een wedstrijd waarin zijn tweelingzus Clare, een succesvolle jockey, als tweede in plaats van als eerste eindigt, vermoedt hij dat ze de wedstrijd gemanipuleerd
heeft . Die avond confronteert hij haar met zijn vermoedens, waarop ze woedend wegloopt. Het is de laatste keer dat hij haar ziet. Een paar
uur later springt ze van het balkon van haar hotelkamer. Gekweld door verdriet en schuldgevoel gaat Mark op zoek naar antwoorden: waarom pleegde Clare zelfmoord? En was het dat eigenlijk wel?

15-dec-2013

Coenraad De Kat

dubbele betekenis

Val is het verhaal van Caro van Soerendonk “een echtscheidings advocate”die op non actief is gezet. Het huwelijk van Caro is ook niet best vanwege haar drankprobleem . Privéproblemen hebben ervoor gezorgd dat ze alleen is gaan wonen in een klein appartement. De moeder van Caro verblijft in een verzorgingstehuis en een medewerkerster Hannie Leenderts staat op een dag bij haar op de stoep omdat ze haar hulp nodig heeft omtrend de dood van haar dochetr Valerie. En dan begint de zoektocht die tot verschillende onthullingen leiden. Tupla M ( peseudoniem voor het schrijversduo Wendela de Vos en Atie Vogelenzang) heeft met dit verhaal een boek geschreven dat na mijn gevoel geen “echte”thriller is maar meer een spannend boek dat je meesleurt in iemands leed en verdriet met allerlei gevolgen van dien. De personages worden goed beschreven en je kan jezelf goed in hun verplaatsen waardoor je meeleeft met hun en en deelgenoot maakt uit hun leven. Maastricht en Genk zijn de locaties waar het zich afspeelt en hierdoor krijg je ook de indruk tijdens de zoektocht naar antwoorden de samenwerking tussen 2 landen niet geheel vlotjes lopen . Qua werkwijze en administratie. Je voelt de spanning van het onderzoek en heb soms het idee dat je meegaat op onderzoek. Een boek dat toegangkelijk is , makkelijk leest en je uitstekend in de personages kan inleven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Tupla
Uitgever
Uitgeverij XL B.V.
ISBN
9789046310533
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99