Une belle histoire (e-Book)

De Tour in 21 korte verhalen

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lidewey van Noord

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Tour de France in 21 korte verhalen Heroïek, hongerklop, valpartijen, doping, monsterontsnappingen, wonderbaarlijke wederopstandingen en waanzinnige parcours; Lidewey van Noord volgt de route van de Tour de France van 2016 en verhaalt in 21 etappes over de wielerhistorie van de plaatsen die de Tour dit jaar aandoet. Une Belle Histoire verschijnt in de aanloop naar de Tour de France van dit jaar. Lidewey van Noord is een rising star in de sportjournalistiek. Ze fietst zelden maar schrijft er vaak over. Tijdens de Tour van 2015 schreef ze een dagelijkse column voor de website van de Volkskrant, ze heeft een vaste rubriek in Pedala, schrijft regelmatig voor De Muur en ook op radio en tv vertelt ze graag over wielrennen. In april verschijnt bij Uitgeverij De Muur Pellegrina, het boek over haar Italiaanse wielerbedevaart dat zij samen met grafisch ontwerper Robert Jan van Noort maakte. Wilfried de Jong en Bert Wagendorp zijn alvast fan. Vrij Nederland over Thomas Voeckler is kunst voor de happy few - Een liefdevol verhaal. [...] Weer is het een vorm van trance, in dit geval van een vrouw, wat ook aantoont dat het schrijven over renners niet een puur mannelijke bezigheid is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lidewey van Noord
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000352043
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1188858 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Beschrijving

De Tour de France in 21 korte verhalen

Heroïek, hongerklop, valpartijen, doping, monsterontsnappingen, wonderbaarlijke wederopstandingen en waanzinnige parcours; Lidewey van Noord volgt de route van de Tour de France van 2016 en verhaalt in 21 etappes over de wielerhistorie van de plaatsen die de Tour dit jaar aandoet. Une Belle Histoire verschijnt in de aanloop naar de Tour de France van dit jaar.

Lidewey van Noord is een rising star in de sportjournalistiek. Ze fietst zelden maar schrijft er vaak over. Tijdens de Tour van 2015 schreef ze een dagelijkse column voor de website van de Volkskrant, ze heeft een vaste rubriek in Pedala, schrijft regelmatig voor De Muur en ook op radio en tv vertelt ze graag over wielrennen. In april verschijnt bij Uitgeverij De Muur Pellegrina, het boek over haar Italiaanse wielerbedevaart dat zij samen met grafisch ontwerper Robert Jan van Noort maakte. Wilfried de Jong en Bert Wagendorp zijn alvast fan.

Vrij Nederland over Thomas Voeckler is kunst voor de happy few - Een liefdevol verhaal. [...] Weer is het een vorm van trance, in dit geval van een vrouw, wat ook aantoont dat het schrijven over renners niet een puur mannelijke bezigheid is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lidewey van Noord
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000352043
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1188858 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99