Undercover hooligan

mijn dubbelleven bij de Millwall bushwackers

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

James Bannon

Paperback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Undercover Hooligan' is een adembenemend en schokkend boek. Het brengt je rechtstreeks in contact met de meest criminele kant van het voetbal. De film I.D. speelt tijdens de hoogtijdagen van het Britse voetbalvandalisme. I.D. vertelt het verhaal van een piepjonge agent die infiltreert in een keiharde hooligangang. Het filmverhaal is zo ongelofelijk en bizar dat men aanneemt dat het volledig verzonnen is. Niets blijkt echter minder waar... In zijn spraakmakende boek 'Undercover hooligan' komt voormalig politieagent James Bannon met de opzienbarende onthulling dat het script voor de cultfilm I.D. voor 100% is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Bannon weet waarover hij praat. Want hijzelf staat model voor de jonge undercover agent. De voetbalclub uit de film is het Londense F.C. Millwall. En de hooligangroep waarin Bannon infiltreert is de meest gevreesde en gewelddadigste gang in het gehele Engelse voetbal, de Millwall Bushwackers. In 'Undercover Hooligan' beschrijft James Bannon hoe hij zijn levensgevaarlijke zoektocht begon. Hij belandt in een duistere onderwereld waar excessief geweld de boventoon voert. Hij vertelt over de meest beruchte frontmannen en over de soms lachwekkend amateuristische acties van de politie om het hooliganvandalisme te beteugelen. Ook James Bannon raakt gaandeweg verslaafd aan de kick van het geweld. Het verlaten van de Millwall Bushwackers blijkt zijn moeilijkste opgave.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Bannon
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089752918
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

'Undercover Hooligan' is een adembenemend en schokkend boek. Het brengt je rechtstreeks in contact met de meest criminele kant van het voetbal.

De film I.D. speelt tijdens de hoogtijdagen van het Britse voetbalvandalisme. I.D. vertelt het verhaal van een piepjonge agent die infiltreert in een keiharde hooligangang. Het filmverhaal is zo ongelofelijk en bizar dat men aanneemt dat het volledig verzonnen is. Niets blijkt echter minder waar...

In zijn spraakmakende boek 'Undercover hooligan' komt voormalig politieagent James Bannon met de opzienbarende onthulling dat het script voor de cultfilm I.D. voor 100% is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Bannon weet waarover hij praat. Want hijzelf staat model voor de jonge undercover agent. De voetbalclub uit de film is het Londense F.C. Millwall. En de hooligangroep waarin Bannon infiltreert is de meest gevreesde en gewelddadigste gang in het gehele Engelse voetbal, de Millwall Bushwackers.

In 'Undercover Hooligan' beschrijft James Bannon hoe hij zijn levensgevaarlijke zoektocht begon. Hij belandt in een duistere onderwereld waar excessief geweld de boventoon voert. Hij vertelt over de meest beruchte frontmannen en over de soms lachwekkend amateuristische acties van de politie om het hooliganvandalisme te beteugelen. Ook James Bannon raakt gaandeweg verslaafd aan de kick van het geweld. Het verlaten van de Millwall Bushwackers blijkt zijn moeilijkste opgave.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Bannon
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089752918
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99