Uitstekend

high-performanceprincipes voor zakelijk en professioneel succes

Prijs € 20,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paul Rulkens

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als je je business en je carrière wilt versnellen en als een giraf wilt uittorenen boven de zee van muizen om je heen, dan is het nu tijd om daar serieus werk van te maken.Dit boek van high performance expert Paul Rulkens bevat zijn beste ideeën, inzichten en technieken om het beste te halen uit je potentieel, van bedrijfsgroei tot het optimaliseren van je eigen prestaties.'Uitstekend' leert jou de cruciale vaardigheden en de geheime formule waarmee je:- kunt focussen op de paar dingen die je nodig hebt voor zakelijk succes- je bedrijf en je carrière dramatisch kunt laten groeien- je resultaten kunt verdubbelen in de helft van de tijd- strategisch leert op te geven om grote doelen te bereiken¿- elke boodschap weet te communiceren aan elk publiek¿- snel en goedkoop kunt innoveren en de concurrentie voor blijven- snel een aantal prestatieverhogende gewoontes leert opbouwen- tot de top 10 procent van je vakgebied gaat horen. Ir. Paul Rulkens heeft op basis van zijn uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van uitmuntend presterende organisaties en personen een gids geschreven die bol staat van bewezen, praktische ideeën. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Of je nu manager, directeur of een specialist met aspiraties bent, 'Uitstekend' biedt je wat je nodig hebt om de lat een stuk hoger te leggen, een nieuwe norm te stellen en jou en je organisatie snel naar een hoger niveau van zakelijk en persoonlijk succes te tillen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Rulkens
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462761735
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Beschrijving

Als je je business en je carrière wilt versnellen en als een giraf wilt uittorenen boven de zee van muizen om je heen, dan is het nu tijd om daar serieus werk van te maken.
Dit boek van high performance expert Paul Rulkens bevat zijn beste ideeën, inzichten en technieken om het beste te halen uit je potentieel, van bedrijfsgroei tot het optimaliseren van je eigen prestaties.

'Uitstekend' leert jou de cruciale vaardigheden en de geheime formule waarmee je:
- kunt focussen op de paar dingen die je nodig hebt voor zakelijk succes
- je bedrijf en je carrière dramatisch kunt laten groeien
- je resultaten kunt verdubbelen in de helft van de tijd
- strategisch leert op te geven om grote doelen te bereiken¿
- elke boodschap weet te communiceren aan elk publiek¿
- snel en goedkoop kunt innoveren en de concurrentie voor blijven
- snel een aantal prestatieverhogende gewoontes leert opbouwen
- tot de top 10 procent van je vakgebied gaat horen.

Ir. Paul Rulkens heeft op basis van zijn uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van uitmuntend presterende organisaties en personen een gids geschreven die bol staat van bewezen, praktische ideeën. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Of je nu manager, directeur of een specialist met aspiraties bent, 'Uitstekend' biedt je wat je nodig hebt om de lat een stuk hoger te leggen, een nieuwe norm te stellen en jou en je organisatie snel naar een hoger niveau van zakelijk en persoonlijk succes te tillen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Rulkens
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462761735
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99