Uitsmijter

I ’m a lover not a fighter… En ik heb wat afgevochten”

Prijs € 19,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Perry Rood

Hardback | April 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik heb 6 proefdrukken laten maken voor testlezers om zodoende feedback te krijgen van verschillende mensen. Een moeder gaf aan dat het goed is om te lezen wat een portier eigenlijk doet. Ze had een beeld van popiejopies aan de deur, die vrouwen versieren en fooi aftroggelen. Ze heeft respect voor portiers gekregen en denkt dat het voor het uitgaand publiek goed zou zijn om het boek te lezen. Haar zoon van 17 die niet van lezen houdt heeft het boek in 3 dagen uitgelezen, waar zij zich over verwonderde. De jongeman is geïnteresseerd geraakt in het vak, maar dan moet er wel iets veranderen bij politie en Justitie, zegt hij. Een collega kon zich goed herkennen in het boek, mede omdat ze bij verschillende situaties aanwezig is geweest. In de feedback van andere testlezers kwamen geen opmerkelijke zaken aan het licht. Wel heb ik dingen afgezwakt in de versie die voor uw neus ligt. De aanval naar politie heb ik eruit gehaald, omdat hetgeen je zaait weer terug op je bord kan komen.2 Lezers attendeerden mij erop, dat ik in het begin al over de politie begin en dat het beter achter in het boek kan en dat is ook zo gebeurd.5 Lezers hadden de humor niet benoemd. Nadat ik het vroeg zeiden ze volmondig: ‘Ja, dat zit er zeker in!’ Eén lezer noemde de humor meteen als eerste op.1 Collega beveiliger supermarkt die ook portierswerk en evenementen doet vindt het allemaal heel herkenbaar.1 Lezer hield het bij: ‘Wat een vak! Wat een kutpolitie!’1 Lezer vond het een geweldig boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Perry Rood
Uitgever
BE-SECURED
ISBN
9789464432053
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Ik heb 6 proefdrukken laten maken voor testlezers om zodoende feedback te krijgen van verschillende mensen. Een moeder gaf aan dat het goed is om te lezen wat een portier eigenlijk doet. Ze had een beeld van popiejopies aan de deur, die vrouwen versieren en fooi aftroggelen. Ze heeft respect voor portiers gekregen en denkt dat het voor het uitgaand publiek goed zou zijn om het boek te lezen. Haar zoon van 17 die niet van lezen houdt heeft het boek in 3 dagen uitgelezen, waar zij zich over verwonderde. De jongeman is geïnteresseerd geraakt in het vak, maar dan moet er wel iets veranderen bij politie en Justitie, zegt hij.

Een collega kon zich goed herkennen in het boek, mede omdat ze bij verschillende situaties aanwezig is geweest. In de feedback van andere testlezers kwamen geen opmerkelijke zaken aan het licht. Wel heb ik dingen afgezwakt in de versie die voor uw neus ligt. De aanval naar politie heb ik eruit gehaald, omdat hetgeen je zaait weer terug op je bord kan komen.

2 Lezers attendeerden mij erop, dat ik in het begin al over de politie begin en dat het beter achter in het boek kan en dat is ook zo gebeurd.
5 Lezers hadden de humor niet benoemd. Nadat ik het vroeg zeiden ze volmondig: ‘Ja, dat zit er zeker in!’ Eén lezer noemde de humor meteen als eerste op.
1 Collega beveiliger supermarkt die ook portierswerk en evenementen doet vindt het allemaal heel herkenbaar.
1 Lezer hield het bij: ‘Wat een vak! Wat een kutpolitie!’
1 Lezer vond het een geweldig boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Perry Rood
Uitgever
BE-SECURED
ISBN
9789464432053
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99