Uitgever Gezocht 3.0

succesvol doorbreken als auteur en investeren in potentiële bestsellers via crowdfunding op tenpages.com

Prijs € 14,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Maurice Smit

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel mensen lopen rond met het idee om een eigen boek te schrijven. Deze aspirant-auteurs dromen ervan om ooit nog eens uitgegeven te worden. Met het boek UitgeverGezocht 3.0 kan die droom werkelijkheid worden. Maurice Smit heeft een boek geschreven waarmee je als schrijver jezelf kan verzekeren van een professionele uitgever. Voor veel beginnende auteurs is het erg moeilijk om een uitgever te vinden. Met UitgeverGezocht staat je als schrijver niets meer in de weg. In Uitgever Gezocht 3.0 vertelt Smit in heldere taal hoe je, ook als commerciële leek, op een succesvolle manier gebruikmaakt van de mogelijkheden op TenPages.com. (website waarop je door crowdfunding je boek professioneel kan laten uitgeven) Wat is een goede promotiecampagne, wat is het beste moment om een manuscript te plaatsen en hoe kan de aandelenverkoop worden gestimuleerd. Ook de investeringskant komt aan bod: op het juiste moment instappen, beleggingstactieken en zorgen dat het boek goed wordt verkocht.Smit deelt in Uitgever Gezocht 3.0 de belevenissen, ervaringen en valkuilen van zowel zichzelf als gedebuteerde auteurs en grootaandeelhouders zodat meer beginnende schrijvers hun droom kunnen verwezenlijken en daadwerkelijk uitgegeven kunnen worden. Zijn devies: begin op tijd, maak mensen enthousiast en geef niet op! Maurice SmitMaurice Smit heeft ruim twintig jaar ervaring in sales en marketing, heeft een passie voor boeken en is ervaringsdeskundige op TenPages.com. Na aanvankelijk eerst alleen als aandeelhouder actief te zijn geweest op TenPages.com, realiseerde Smit zich dat veel auteurs hun manuscript nog beter zouden kunnen promoten. Hij besloot daar een boek over te schrijven en promootte met succes zijn manuscript op TenPages.com. Dit heeft geleid tot het uitgeven van Uitgever Gezocht 3.0. TenPages.comOp Tenpages.com hebben schrijftalenten vier maanden de tijd om aan minimaal honderd aandeelhouders tweeduizend aandelen van vijf euro per stuk te verkopen. Als dat lukt dan wordt het boek uitgegeven door een professionele uitgeverij en delen alle aandeelhouders mee in de winst, anders krijgen zij 80% van hun inleg terug. Op deze manier zijn sinds 2010 al meer dan vijftig boektitels gefinancierd en wekelijks worden nieuwe manuscripten aangeboden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maurice Smit
Uitgever
Lindonk & de Bres
ISBN
9789081693561
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Veel mensen lopen rond met het idee om een eigen boek te schrijven. Deze aspirant-auteurs dromen ervan om ooit nog eens uitgegeven te worden. Met het boek UitgeverGezocht 3.0 kan die droom werkelijkheid worden. Maurice Smit heeft een boek geschreven waarmee je als schrijver jezelf kan verzekeren van een professionele uitgever.

Voor veel beginnende auteurs is het erg moeilijk om een uitgever te vinden. Met UitgeverGezocht staat je als schrijver niets meer in de weg. In Uitgever Gezocht 3.0 vertelt Smit in heldere taal hoe je, ook als commerciële leek, op een succesvolle manier gebruikmaakt van de mogelijkheden op TenPages.com. (website waarop je door crowdfunding je boek professioneel kan laten uitgeven)

Wat is een goede promotiecampagne, wat is het beste moment om een manuscript te plaatsen en hoe kan de aandelenverkoop worden gestimuleerd. Ook de investeringskant komt aan bod: op het juiste moment instappen, beleggingstactieken en zorgen dat het boek goed wordt verkocht.

Smit deelt in Uitgever Gezocht 3.0 de belevenissen, ervaringen en valkuilen van zowel zichzelf als gedebuteerde auteurs en grootaandeelhouders zodat meer beginnende schrijvers hun droom kunnen verwezenlijken en daadwerkelijk uitgegeven kunnen worden. Zijn devies: begin op tijd, maak mensen enthousiast en geef niet op!

Maurice Smit
Maurice Smit heeft ruim twintig jaar ervaring in sales en marketing, heeft een passie voor boeken en is ervaringsdeskundige op TenPages.com. Na aanvankelijk eerst alleen als aandeelhouder actief te zijn geweest op TenPages.com, realiseerde Smit zich dat veel auteurs hun manuscript nog beter zouden kunnen promoten. Hij besloot daar een boek over te schrijven en promootte met succes zijn manuscript op TenPages.com. Dit heeft geleid tot het uitgeven van Uitgever Gezocht 3.0.

TenPages.com
Op Tenpages.com hebben schrijftalenten vier maanden de tijd om aan minimaal honderd aandeelhouders tweeduizend aandelen van vijf euro per stuk te verkopen. Als dat lukt dan wordt het boek uitgegeven door een professionele uitgeverij en delen alle aandeelhouders mee in de winst, anders krijgen zij 80% van hun inleg terug. Op deze manier zijn sinds 2010 al meer dan vijftig boektitels gefinancierd en wekelijks worden nieuwe manuscripten aangeboden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maurice Smit
Uitgever
Lindonk & de Bres
ISBN
9789081693561
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99