Uit de pedicurepraktijk

Casuïstiek voor het voetlicht

Prijs € 46,95

Niet beschikbaar

Ellen van Kruining

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In veertien boeiende casussen beschrijft Ellen van Kruining de aanpak van de meest uiteenlopende voetproblemen, uitgevoerd door ervaren collega's, waaronder Toos Mennen en Tineke de Beer.Vooral bij complexere en/of minder vaak voorkomende voetproblematiek is het vinden van de beste aanpak soms lastig. Dan is het fijn om even over de schouder van collega's mee te kijken en te zien, hoe zij met vergelijkbare situaties omgaan. Het 'kijkje in de praktijk' dat dit boek u geeft, biedt ondersteuning bij het uitoefenen van uw beroep.De casussen zijn gebaseerd op vakgerichte artikelen die in de jaren 2006 tot en met 2009 in Podopost verschenen. De oorspronkelijke teksten zijn herschreven en aangevuld met vele extra's zoals nieuw beeldmateriaal en actuele informatie over achterliggende oorzaken, behandelmogelijkheden, voetgerelateerde ziektebeelden, minder bekend instrumentarium, schoenadvies en ervaringen van andere collega's. Daarnaast vertelt de auteur, in samenspraak met de betrokken (medisch) pedicures, hoe de voeten van hun cliënten uit de casussen van weleer er in 2015 voor staan.De onderwerpen zijn divers en variëren in complexiteit. Zowel de instrumentele behandelingen als het toepassen van specialistische technieken krijgen aandacht. Dat maakt deze uitgave aantrekkelijk voor zowel beginnende als ervaren (medisch) pedicures.Journalist, schrijver en pedicure Ellen van Kruining publiceert sinds 2005 zeer regelmatig artikelen in Podopost.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ellen van Kruining
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036808767
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In veertien boeiende casussen beschrijft Ellen van Kruining de aanpak van de meest uiteenlopende voetproblemen, uitgevoerd door ervaren collega's, waaronder Toos Mennen en Tineke de Beer.

Vooral bij complexere en/of minder vaak voorkomende voetproblematiek is het vinden van de beste aanpak soms lastig. Dan is het fijn om even over de schouder van collega's mee te kijken en te zien, hoe zij met vergelijkbare situaties omgaan. Het 'kijkje in de praktijk' dat dit boek u geeft, biedt ondersteuning bij het uitoefenen van uw beroep.

De casussen zijn gebaseerd op vakgerichte artikelen die in de jaren 2006 tot en met 2009 in Podopost verschenen. De oorspronkelijke teksten zijn herschreven en aangevuld met vele extra's zoals nieuw beeldmateriaal en actuele informatie over achterliggende oorzaken, behandelmogelijkheden, voetgerelateerde ziektebeelden, minder bekend instrumentarium, schoenadvies en ervaringen van andere collega's. Daarnaast vertelt de auteur, in samenspraak met de betrokken (medisch) pedicures, hoe de voeten van hun cliënten uit de casussen van weleer er in 2015 voor staan.

De onderwerpen zijn divers en variëren in complexiteit. Zowel de instrumentele behandelingen als het toepassen van specialistische technieken krijgen aandacht. Dat maakt deze uitgave aantrekkelijk voor zowel beginnende als ervaren (medisch) pedicures.

Journalist, schrijver en pedicure Ellen van Kruining publiceert sinds 2005 zeer regelmatig artikelen in Podopost.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ellen van Kruining
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036808767
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99