Tussen twee vuren

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ilona Andrews

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Tussen twee vuren' is het tweede deel in de Urban Fantasy-serie 'De Grens' van Ilona Andrews. Heerlijk leesvoer voor fans van Anne Bishop en Patricia Briggs. De familie van Cerise Mar is een van de oudste in de Grens. De familie is op zijn best een zooitje ongeregeld te noemen, maar de familienaam wordt alom gerespecteerd en gevreesd omdat elke Mar zijn leven en zijn magie in de waagschaal gooit als iemand de clan bedreigt. Als Cerises ouders van de aardbodem verdwijnen, lijkt een rivaliserende familie Grenzers de logische dader. Maar al snel blijkt er meer aan de hand, en raakt Cerises familie verwikkeld in een dodelijk kat-en-muisspelletje tussen twee grootmachten uit het magische Zonderling... 'Tussen twee vuren' speelt zich net als het eerste deel in de serie, 'Op de grens', af in de dunne reep wereld tussen onze wereld zonder magie en zijn magische tegenhanger, het Zonderling. De mensen die er wonen reizen naar beide werelden - maar behoren tot geen van beide... De Urban Fantasy-titels van Uitgeverij De Fontein zijn speciaal voor alle fans van 'Charmed', 'Once Upon a Time', 'Twilight' en de boeken van Cassandra Clare.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ilona Andrews
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026141089
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Beschrijving

'Tussen twee vuren' is het tweede deel in de Urban Fantasy-serie 'De Grens' van Ilona Andrews. Heerlijk leesvoer voor fans van Anne Bishop en Patricia Briggs.


De familie van Cerise Mar is een van de oudste in de Grens. De familie is op zijn best een zooitje ongeregeld te noemen, maar de familienaam wordt alom gerespecteerd en gevreesd omdat elke Mar zijn leven en zijn magie in de waagschaal gooit als iemand de clan bedreigt.

Als Cerises ouders van de aardbodem verdwijnen, lijkt een rivaliserende familie Grenzers de logische dader. Maar al snel blijkt er meer aan de hand, en raakt Cerises familie verwikkeld in een dodelijk kat-en-muisspelletje tussen twee grootmachten uit het magische Zonderling...


'Tussen twee vuren' speelt zich net als het eerste deel in de serie, 'Op de grens', af in de dunne reep wereld tussen onze wereld zonder magie en zijn magische tegenhanger, het Zonderling. De mensen die er wonen reizen naar beide werelden - maar behoren tot geen van beide...


De Urban Fantasy-titels van Uitgeverij De Fontein zijn speciaal voor alle fans van 'Charmed', 'Once Upon a Time', 'Twilight' en de boeken van Cassandra Clare.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ilona Andrews
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026141089
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99