Turbomanagement

leidinggeven aan de hedendaagse werker

Prijs € 20,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Jeroen Busscher

Paperback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twintig jaar geleden bedacht de baas gewoon wat iemand moest doen, tegenwoordig willen we graag dat medewerkers initiatief nemen en klantgericht en ondernemend zijn. Maar wat moet je dan als hedendaags manager, als bemoeizucht en betutteling uit den boze zijn?Gelukkig vertelt Jeroen Busscher in Turbomanagement duidelijk wat je als manager wél en juist niet moet doen. Ga vooral niet coachen of complimenteren, maar geef vertrouwen en toon echte interesse. Busscher haalt menig managementcliché onderuit en introduceert nieuwe, superconcrete do's and don'ts.Doe eens wat minder, want juist door dingen te laten, kom je veel sneller tot resultaten. 'Aanrader. Kan op de stapel moet-je-gelezen-hebben.' - Peter Bosma'Jeroen Busscher is het best bewaarde geheim van Nederland.' -deelnemer van het seminar TurbomanagementJeroen Busscher was oprichter van Malgil, een ontwerpbureau voor cultuurverandering in organisaties, en was als Chef Interventie werkzaam bij De Baak. Sinds 2005 is hij zelfstandig adviseur en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Hij werkte voor talloze bedrijven en organisaties en schreef diverse managementboeken, waaronder de bestseller Pimp je afdeling. Busscher is wars van conventies - hij inspireert, verrast en zet verandering in beweging.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeroen Busscher
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047008095
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Twintig jaar geleden bedacht de baas gewoon wat iemand moest doen, tegenwoordig willen we graag dat medewerkers initiatief nemen en klantgericht en ondernemend zijn. Maar wat moet je dan als hedendaags manager, als bemoeizucht en betutteling uit den boze zijn?
Gelukkig vertelt Jeroen Busscher in Turbomanagement duidelijk wat je als manager wél en juist niet moet doen. Ga vooral niet coachen of complimenteren, maar geef vertrouwen en toon echte interesse. Busscher haalt menig managementcliché onderuit en introduceert nieuwe, superconcrete do's and don'ts.
Doe eens wat minder, want juist door dingen te laten, kom je veel sneller tot resultaten.
'Aanrader. Kan op de stapel moet-je-gelezen-hebben.' - Peter Bosma
'Jeroen Busscher is het best bewaarde geheim van Nederland.' -deelnemer van het seminar Turbomanagement

Jeroen Busscher was oprichter van Malgil, een ontwerpbureau voor cultuurverandering in organisaties, en was als Chef Interventie werkzaam bij De Baak. Sinds 2005 is hij zelfstandig adviseur en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Hij werkte voor talloze bedrijven en organisaties en schreef diverse managementboeken, waaronder de bestseller Pimp je afdeling. Busscher is wars van conventies - hij inspireert, verrast en zet verandering in beweging.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeroen Busscher
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047008095
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99