True brands (e-Book)

branding in een nieuwe wereld

Prijs € 11,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Mark van de Grift

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

TRUE Brands; de succesmerken van de toekomst!   Hoe pas ik TRUE Branding toe om mijn bedrijf tot een succes te maken? De nieuwe generatie consumenten doorziet marketeers. Ze zijn sociaal bewogen, veeleisend en kunnen door middel van social media merken maken en breken. Daar staat tegenover dan onze maatschappij nieuwe merken nodig heeft. Verantwoordelijke marketing kan positieve verandering tot stand brengen in een wereld waar de leefbaarheid onder druk staat. Op dit spannende snijvlak staan TRUE Brands. De basis van TRUE Branding is Transparency, Responsibility, Unique en Empathy. Dit is een geheel nieuw concept en staat voor loyaliteit aan je eigen merk. Denk aan Dove, Triodos bank, Toms (schoenen), Tony Chocolonely of Patagonia. Een echt TRUE Brand neemt verantwoordelijkheid, die aansluit op de missie en resoneert bij de doelgroep. Doorstaat uw merk de toets van TRUE-ness en zal het de komende generaties aanspreken?   Mark van de Grift is merk- en marketingspecialist en eigenaar van Drbrand.nl. Hij werkte onder andere voor en met Red Bull, Deloitte, Philips, Samsung, ING en Triodos bank en diverse reclamebureaus. Mark is Master of Marketing Strategy en auteur van het boek Het merk ik, waarvan er meer dan 25.000 exemplaren zijn verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mark van de Grift
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000348169
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
1979647 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225

Beschrijving

TRUE Brands; de succesmerken van de toekomst!

 

Hoe pas ik TRUE Branding toe om mijn bedrijf tot een succes te maken?

De nieuwe generatie consumenten doorziet marketeers. Ze zijn sociaal bewogen, veeleisend en kunnen door middel van social media merken maken en breken. Daar staat tegenover dan onze maatschappij nieuwe merken nodig heeft. Verantwoordelijke marketing kan positieve verandering tot stand brengen in een wereld waar de leefbaarheid onder druk staat. Op dit spannende snijvlak staan TRUE Brands.

De basis van TRUE Branding is Transparency, Responsibility, Unique en Empathy. Dit is een geheel nieuw concept en staat voor loyaliteit aan je eigen merk. Denk aan Dove, Triodos bank, Toms (schoenen), Tony Chocolonely of Patagonia.

Een echt TRUE Brand neemt verantwoordelijkheid, die aansluit op de missie en resoneert bij de doelgroep. Doorstaat uw merk de toets van TRUE-ness en zal het de komende generaties aanspreken?

 

Mark van de Grift is merk- en marketingspecialist en eigenaar van Drbrand.nl. Hij werkte onder andere voor en met Red Bull, Deloitte, Philips, Samsung, ING en Triodos bank en diverse reclamebureaus. Mark is Master of Marketing Strategy en auteur van het boek Het merk ik, waarvan er meer dan 25.000 exemplaren zijn verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mark van de Grift
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000348169
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
1979647 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99