Trouwboekje

Zo maak je van de mooiste dag van je leven de mooiste dag van je leven

Prijs € 17,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Aaf Brandt Corstius

Hardback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De grappigste columniste van Nederland over de perfecte voorbereiding op je bruiloft Het leek allemaal zo makkelijk: een jurk, een locatie, die tweehonderd houten klapstoeltjes die overal op Pinterest staan, een ring, een jawoord en wat tranen. Maar hoewel ze net niet in een bridezilla veranderde, bleek Aaf Brandt Corstius toch niet immuun voor de stress, de ontroering en de oprechte gekte die zich kunnen voordoen in de aanloop naar een bruiloft – om nog maar te zwijgen van de stress, de ontroering en de oprechte gekte op de Dag Zelf. En toch was Aafs bruiloft – met Gijs –  de mooiste dag van haar leven. De jurk was goed, de taart was heerlijk, de speeches waren fantastisch, de muziek was dansbaar, die grote beige onderbroek bleek toch wel heel erg praktisch, de locatie was magisch en het regende niet. Althans, niet de hele tijd. Ze vond het zelf zo leuk dat ze het best nog een keer zou willen doen. En dan volgt ze alle regels in dit boek. Want hoe je van de mooiste dag van je leven de mooiste dag van je leven maakt? Daar kan Aaf je nu alles over vertellen!De pers over de boeken van Aaf Brandt Corstius: ‘Hartveroverend onhandig en met veel gevoel voor drama en zelfspot.’ ‘Even geestig als droevig.’ Het Parool ‘Hilarische en herkenbare avonturen.’ Jan

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aaf Brandt Corstius
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029092531
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

  • De grappigste columniste van Nederland over de perfecte voorbereiding op je bruiloft

    Het leek allemaal zo makkelijk: een jurk, een locatie, die tweehonderd houten klapstoeltjes die overal op Pinterest staan, een ring, een jawoord en wat tranen. Maar hoewel ze net niet in een bridezilla veranderde, bleek Aaf Brandt Corstius toch niet immuun voor de stress, de ontroering en de oprechte gekte die zich kunnen voordoen in de aanloop naar een bruiloft – om nog maar te zwijgen van de stress, de ontroering en de oprechte gekte op de Dag Zelf.
    En toch was Aafs bruiloft – met Gijs –  de mooiste dag van haar leven. De jurk was goed, de taart was heerlijk, de speeches waren fantastisch, de muziek was dansbaar, die grote beige onderbroek bleek toch wel heel erg praktisch, de locatie was magisch en het regende niet. Althans, niet de hele tijd.
    Ze vond het zelf zo leuk dat ze het best nog een keer zou willen doen. En dan volgt ze alle regels in dit boek. Want hoe je van de mooiste dag van je leven de mooiste dag van je leven maakt? Daar kan Aaf je nu alles over vertellen!

    De pers over de boeken van Aaf Brandt Corstius:
    ‘Hartveroverend onhandig en met veel gevoel voor drama en zelfspot.’
    ‘Even geestig als droevig.’ Het Parool
    ‘Hilarische en herkenbare avonturen.’ Jan

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aaf Brandt Corstius
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029092531
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99