Topteams zijn toekomstmakers

met talenten de juiste snaar raken

Prijs € 29,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Richard de Hoop

Hardback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We bevinden ons in een transitie naar een nieuwe wereld. Een wereld die steeds sneller draait en die om grote flexibiliteit en alertheid vraagt. Organisaties die zich niet verder ontwikkelen zijn direct in gevaar. Het is dus belangrijker dan ooit dat u weet wat uw klanten willen, zodat u op de juiste plek kunt innoveren. Topteams die dicht bij de klant staan lopen daarbij de race. In dit boek leest u hoe u topteams creëert, door talent te zien en strategisch in te zetten. Het start met de ontwikkeling van het individu, van beginner naar virtuoos, om vervolgens de sprong van virtuoos naar teamvirtuoos te maken. Want juist deze teamvirtuozen vormen samen de perfect op elkaar afgestemde topteams, die de uitdagingen waarvoor zij staan aankunnen. Ontdek hoe uw team zich tot een virtuoos team ontwikkelt, met 'jamming' als nieuwe samenwerkingsvorm. Het 4C-model (Compare, Connect, Commit, Cooperate) geeft u een handvat om te gaan jammen. Zo zorgt u ervoor dat uw organisatie aan sociale innovatiekracht wint, om in de toekomst ongelooflijk goed te kunnen blijven presteren. Topteams zijn toekomstmakers biedt een heel nieuwe kijk op (de ontwikkeling van) teamrollen; gebruikt muziek als metafoor en inspiratiebron voor topteams; wordt ondersteund door QR-codes en het online e-learningplatform www.teamtalenttraining.nl. Richard de Hoop CSP is expert op het gebied van samenwerken, leiderschap en motivatie. Als veelgevraagd (internationaal) entert®ainer en keynotespreker gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron voor succes in organisaties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Richard de Hoop
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089652317
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Beschrijving

We bevinden ons in een transitie naar een nieuwe wereld. Een wereld die steeds sneller draait en die om grote flexibiliteit en alertheid vraagt. Organisaties die zich niet verder ontwikkelen zijn direct in gevaar. Het is dus belangrijker dan ooit dat u weet wat uw klanten willen, zodat u op de juiste plek kunt innoveren. Topteams die dicht bij de klant staan lopen daarbij de race.



In dit boek leest u hoe u topteams creëert, door talent te zien en strategisch in te zetten. Het start met de ontwikkeling van het individu, van beginner naar virtuoos, om vervolgens de sprong van virtuoos naar teamvirtuoos te maken. Want juist deze teamvirtuozen vormen samen de perfect op elkaar afgestemde topteams, die de uitdagingen waarvoor zij staan aankunnen.



Ontdek hoe uw team zich tot een virtuoos team ontwikkelt, met 'jamming' als nieuwe samenwerkingsvorm. Het 4C-model (Compare, Connect, Commit, Cooperate) geeft u een handvat om te gaan jammen. Zo zorgt u ervoor dat uw organisatie aan sociale innovatiekracht wint, om in de toekomst ongelooflijk goed te kunnen blijven presteren.



Topteams zijn toekomstmakers



biedt een heel nieuwe kijk op (de ontwikkeling van) teamrollen;

gebruikt muziek als metafoor en inspiratiebron voor topteams;

wordt ondersteund door QR-codes en het online e-learningplatform www.teamtalenttraining.nl.



Richard de Hoop CSP is expert op het gebied van samenwerken, leiderschap en motivatie. Als veelgevraagd (internationaal) entert®ainer en keynotespreker gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron voor succes in organisaties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Richard de Hoop
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089652317
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99