Topondernemers (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Coen Verbraak

EPUB met digitaal watermerk | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor de televisieserie Kijken in de ziel interviewde Coen Verbraak sinds 2009 psychiaters, voetbalcoaches, strafpleiters, politici en artsen. In de nieuwe reeks interviews, die vanaf 22 juli door de NTR zal worden uitgezonden, gaat Verbraak in gesprek met Nederlandse topondernemers onder wie Jeroen van der Veer, Hans Wijers, Thecla Bodewes, Atilay Uslu (Corendon), Ben Mandemakers, Sylvia Tóth, Ronald van Zetten (HEMA), Harold Goddijn (TomTom) en Joop van den Ende. Hoe is het om aan de top te staan van een grote internationale onderneming? Wat zijn de risicos van het vak? Draait alles om geld of staan er ook andere zaken op het spel? Heeft de bonuscultuur de arbeidsmoraal dramatisch aangetast? Is Nederland eigenlijk een gunstig land voor ondernemers? En: heeft de financiële crisis hun blik op de wereld en hun eigen functioneren veranderd? In Kijken in de ziel-Topondernemers stelt Verbraak doortastende vragen en weet hij zijn gesprekpartners zoals altijd te prikkelen tot uitdagende antwoorden. Hiermee sluit dit nieuwe deel van Kijken in de ziel naadloos aan bij de eerdere delen van de succesvolle serie. Coen Verbraak (1965) is een van de meest spraakmakende interviewers van Nederland. Daarnaast is hij een gerenommeerd televisiemaker. Hij maakte documentaires over onder anderen Guus Hiddink, Jan Wolkers, Freek de Jonge, Sonja Barend, Van Kooten & De Bie en Emile Roemer. Voor de serie Kijken in de ziel ontving hij de Zilveren Nipkowschijf.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Coen Verbraak
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400403277
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
892817 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Beschrijving

Voor de televisieserie Kijken in de ziel interviewde Coen Verbraak sinds 2009 psychiaters, voetbalcoaches, strafpleiters, politici en artsen. In de nieuwe reeks interviews, die vanaf 22 juli door de NTR zal worden uitgezonden, gaat Verbraak in gesprek met Nederlandse topondernemers onder wie Jeroen van der Veer, Hans Wijers, Thecla Bodewes, Atilay Uslu (Corendon), Ben Mandemakers, Sylvia Tóth, Ronald van Zetten (HEMA), Harold Goddijn (TomTom) en Joop van den Ende. Hoe is het om aan de top te staan van een grote internationale onderneming? Wat zijn de risicos van het vak? Draait alles om geld of staan er ook andere zaken op het spel? Heeft de bonuscultuur de arbeidsmoraal dramatisch aangetast? Is Nederland eigenlijk een gunstig land voor ondernemers? En: heeft de financiële crisis hun blik op de wereld en hun eigen functioneren veranderd? In Kijken in de ziel-Topondernemers stelt Verbraak doortastende vragen en weet hij zijn gesprekpartners zoals altijd te prikkelen tot uitdagende antwoorden. Hiermee sluit dit nieuwe deel van Kijken in de ziel naadloos aan bij de eerdere delen van de succesvolle serie.

Coen Verbraak (1965) is een van de meest spraakmakende interviewers van Nederland. Daarnaast is hij een gerenommeerd televisiemaker. Hij maakte documentaires over onder anderen Guus Hiddink, Jan Wolkers, Freek de Jonge, Sonja Barend, Van Kooten & De Bie en Emile Roemer. Voor de serie Kijken in de ziel ontving hij de Zilveren Nipkowschijf.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Coen Verbraak
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400403277
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
892817 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99