Topografie Nederland Leer- en oefenboeken Set (1 en 2)

Nederland provincies, plaatsen, gebieden, wateren en bekende plekken

Prijs € 44,95

Niet beschikbaar

Paperback | December 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Word een kei in de topografie van Nederland/strong> Topografie is belangrijk voor het ontwikkelen van een goed kaartbeeld van Nederland, Europa en de wereld. Kinderen leren op deze manier de wereld om hen heen beter te begrijpen. Door veel te oefenen met topografie kunnen kinderen een beter kaartbeeld vormen van Nederland. Om dit kaartbeeld te versterken is het belangrijk dat kinderen leren hoe plaatsen ten opzichte van elkaar liggen. Dankzij het ontwikkelde kaartbeeld kunnen kinderen nieuwe, onbekende plaatsen sneller verbinden aan bekende plaatsen, rivieren en gebieden. Deze Topografie Leer- en oefenboeken zijn een set van twee. Beide oefenboeken zijn geschikt voor kinderen die willen oefenen met de topografie van Nederland. De basis in beide Oefenboeken is gebaseerd op de Cito 100 lijst van Nederland. Het eerste deel richt zich vooral op de algemene topografie van Nederland. Grote en bekende plaatsen en bekende gebieden en wateren komen aan bod.Het tweede deel richt zich meer op de topografie per provincie. Er wordt dieper ingegaan op de topografie van Nederland, met meer plaatsen, gebieden en wateren. Wil je kind méér oefenen dan wat deze serie aanbiedt? Junior Einstein heeft ook een uitgebreide online oefen- en leeromgeving. Je vindt deze op onze website www.junioreinstein.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Junior Einstein BV
ISBN
9789493128392
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Word een kei in de topografie van Nederland/strong>

Topografie is belangrijk voor het ontwikkelen van een goed kaartbeeld van Nederland, Europa en de wereld. Kinderen leren op deze manier de wereld om hen heen beter te begrijpen.

Door veel te oefenen met topografie kunnen kinderen een beter kaartbeeld vormen van Nederland. Om dit kaartbeeld te versterken is het belangrijk dat kinderen leren hoe plaatsen ten opzichte van elkaar liggen. Dankzij het ontwikkelde kaartbeeld kunnen kinderen nieuwe, onbekende plaatsen sneller verbinden aan bekende plaatsen, rivieren en gebieden.

Deze Topografie Leer- en oefenboeken zijn een set van twee. Beide oefenboeken zijn geschikt voor kinderen die willen oefenen met de topografie van Nederland. De basis in beide Oefenboeken is gebaseerd op de Cito 100 lijst van Nederland.

Het eerste deel richt zich vooral op de algemene topografie van Nederland. Grote en bekende plaatsen en bekende gebieden en wateren komen aan bod.Het tweede deel richt zich meer op de topografie per provincie. Er wordt dieper ingegaan op de topografie van Nederland, met meer plaatsen, gebieden en wateren.

Wil je kind méér oefenen dan wat deze serie aanbiedt? Junior Einstein heeft ook een uitgebreide online oefen- en leeromgeving. Je vindt deze op onze website www.junioreinstein.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Junior Einstein BV
ISBN
9789493128392
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99