Toetsen oefenen - Rekenen - deel 2 - Meten & meetkunde en Verbanden - Groep 7&8

oefenen met vragen (meten & meetkunde, verbanden) voor LVS, Entree-, Citotoetsen versie 1.0

Prijs € 49,00

Uitverkocht

O.H.M. Sanders

Paperback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Oefenboek - Rekenen - deel 2 - Meten & meetkunde en Verbanden, voor gebruik in groep 7 + 8Dit oefenboek kan gebruikt worden bij de voorbereidingen op de Citotoets, Entreetoets en Leerling Volg Systeem (LVS) CITO toetsen in groep 7 en 8 voor het vak Rekenen. Ook kan dit oefenboek gebruikt worden bij de voorbereidingen op een zogenoemde Andere Eindtoets Basisonderwijs,Dit oefenboek bestaat uit een uitgebreid opgavenboek met vragen (165 pag.). Achterin treft u een invulformulier aan voor het invullen van de antwoorden en een correctieformulier met de juiste antwoorden. Met het oefenboek wordt geoefend met vragen. Dit oefenboek is niet primair bedoeld voor niveauverbetering. Dit oefenboek kan ook in groep 8 gebruikt worden ter voorbereiding op de Centrale Eindtoets van het CITO en ook alle andere toegelaten eindtoetsen.Voor rekenen wordt geoefend op de referentieniveaus 1f en 1s.Vakken waarvoor geoefend wordtRekenenRekenen - Meten en meetkunde: datums, geld, gewichten, kaartgebruik, inhoud, meetkunde, lengte, omtrek, oppervlakte, tijd en snelheid.Rekenen - Verbanden: grafieken, tabellen, diagrammen.Deze oefenen set is bij voorkeur te gebruiken in combinatie met aanvullend online oefenen.In deze serie is ook verschenen Rekenen - deel 1 - Meten & meetkunde en Verbanden met daarin de onderwerpen:Rekenen - Getallen: afronden, breuken, combinatiebewerkingen, decimalen, delen, eraf sommen, erbij sommen, getallenlijn, keer sommen, schatten en schattend rekenen, tafels.Rekenen - Verhoudingen: procenten, schaal en ruimtelijk inzicht, verhoudingen (w.o. procenten).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
O.H.M. Sanders
Uitgever
SM&C Internet Services B.V.
ISBN
9789492808028
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Beschrijving

Oefenboek - Rekenen - deel 2 - Meten & meetkunde en Verbanden, voor gebruik in groep 7 + 8
Dit oefenboek kan gebruikt worden bij de voorbereidingen op de Citotoets, Entreetoets en Leerling Volg Systeem (LVS) CITO toetsen in groep 7 en 8 voor het vak Rekenen. Ook kan dit oefenboek gebruikt worden bij de voorbereidingen op een zogenoemde Andere Eindtoets Basisonderwijs,

Dit oefenboek bestaat uit een uitgebreid opgavenboek met vragen (165 pag.). Achterin treft u een invulformulier aan voor het invullen van de antwoorden en een correctieformulier met de juiste antwoorden. Met het oefenboek wordt geoefend met vragen. Dit oefenboek is niet primair bedoeld voor niveauverbetering.

Dit oefenboek kan ook in groep 8 gebruikt worden ter voorbereiding op de Centrale Eindtoets van het CITO en ook alle andere toegelaten eindtoetsen.

Voor rekenen wordt geoefend op de referentieniveaus 1f en 1s.

Vakken waarvoor geoefend wordt
Rekenen
Rekenen - Meten en meetkunde: datums, geld, gewichten, kaartgebruik, inhoud, meetkunde, lengte, omtrek, oppervlakte, tijd en snelheid.
Rekenen - Verbanden: grafieken, tabellen, diagrammen.

Deze oefenen set is bij voorkeur te gebruiken in combinatie met aanvullend online oefenen.

In deze serie is ook verschenen Rekenen - deel 1 - Meten & meetkunde en Verbanden met daarin de onderwerpen:
Rekenen - Getallen: afronden, breuken, combinatiebewerkingen, decimalen, delen, eraf sommen, erbij sommen, getallenlijn, keer sommen, schatten en schattend rekenen, tafels.
Rekenen - Verhoudingen: procenten, schaal en ruimtelijk inzicht, verhoudingen (w.o. procenten).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
O.H.M. Sanders
Uitgever
SM&C Internet Services B.V.
ISBN
9789492808028
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99