Toen ik wakker werd

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Emmy van Schalkwijk

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nadat Ik wakker is geworden in het gele zand en door alle mensen verlaten is, gaat ze samen met Doorzettingsvermogen op zoek naar Wolf die haar zal helpen haar herinneringen terug te vinden. Met een hoofd vol vragen ontmoet ze Steen en Brein die haar beiden een levensles geven. Ik vindt Wolf en raakt bevriend met hem. Raaf sluit zich bij hen aan en wijst hen de weg. Dan komen ze bij een ravijn en Ik wordt voor een keuze gesteld, waarbij het aankomt op vertrouwen. Ze redt Meisje uit een donkere grot, ontmoet een oude wijze man en belandt uiteindelijk op de top van de "Berg der Dwazen". Zal het haar lukken om zich te herinneren waar ze vandaan komt? Zal Ik hebben geleerd wat vertrouwen betekent? Wat weet Ik eigenlijk van de liefde na deze reis? Reis met Ik mee door alle landschappen en ontdek of ze antwoord krijgt op de "allerbelangrijkste vraag van alle belangrijke vragen".Over de auteur.Eigenaresse Phihuis, huis voor levensvragen. Auteur van Boerenkool met salami. Maakt theater met verstandelijk beperkte jongeren, geeft natuurexcursies, huiswerkbegeleiding, schildert, schrijft en struint. Doet het liefst veel dingen tegelijk in een flink tempo.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emmy van Schalkwijk
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461532787
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Nadat Ik wakker is geworden in het gele zand en door alle mensen verlaten is, gaat ze samen met Doorzettingsvermogen op zoek naar Wolf die haar zal helpen haar herinneringen terug te vinden. Met een hoofd vol vragen ontmoet ze Steen en Brein die haar beiden een levensles geven. Ik vindt Wolf en raakt bevriend met hem. Raaf sluit zich bij hen aan en wijst hen de weg. Dan komen ze bij een ravijn en Ik wordt voor een keuze gesteld, waarbij het aankomt op vertrouwen. Ze redt Meisje uit een donkere grot, ontmoet een oude wijze man en belandt uiteindelijk op de top van de "Berg der Dwazen". Zal het haar lukken om zich te herinneren waar ze vandaan komt? Zal Ik hebben geleerd wat vertrouwen betekent? Wat weet Ik eigenlijk van de liefde na deze reis? Reis met Ik mee door alle landschappen en ontdek of ze antwoord krijgt op de "allerbelangrijkste vraag van alle belangrijke vragen".

Over de auteur.
Eigenaresse Phihuis, huis voor levensvragen. Auteur van Boerenkool met salami. Maakt theater met verstandelijk beperkte jongeren, geeft natuurexcursies, huiswerkbegeleiding, schildert, schrijft en struint. Doet het liefst veel dingen tegelijk in een flink tempo.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emmy van Schalkwijk
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461532787
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99