Tis hier geen hotel scheurkalender

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Saskia Smith, Martine Vente, Gerrit de Jager

Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Journalisten Saskia Smith en Martine de Vente bestieren samen het online magazine tishiergeenhotel.nl (ruim 100.000 bezoekers per maand) en zijn auteurs van het boek Tis hier geen hotel. Gerrit de Jager werd bekend met zijn strip ‘De familie Doorzon’ in Nieuwe Revu en ‘Zusje’ in Margriet. Hij heeft een puberdochter van 16. Gesmijt met deuren, tergend harde muziek, een immer lege koelkast, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer: hele herkenbare situaties voor iedereen met een puber in huis. En hoewel ze vaak slapeloze nachten veroorzaken, is het leven met pubers nooit saai. Na het boek met gelijknamige titel is er nu ook een scheurkalender, met illustraties van Gerrit de Jager, o.a. bekend van ‘De familie Doorzon’. Voor alle dagen van het jaar is er een toepasselijke tip, een herkenbaar lijstje, een grappig en nuttig weetje dat iedere puberouder elke dag een hart onder de riem steekt. Zeer geschikt voor op de wc of op de koelkast: hang hem vooral op een plek waar puberkinderen zelf óók kunnen lezen hoe ze ons elke dag weer uitdagen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Saskia Smith, Martine Vente, Gerrit de Jager
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038807348
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
640

Beschrijving

Journalisten Saskia Smith en Martine de Vente bestieren samen het online magazine tishiergeenhotel.nl (ruim 100.000 bezoekers per maand) en zijn auteurs van het boek Tis hier geen hotel. Gerrit de Jager werd bekend met zijn strip ‘De familie Doorzon’ in Nieuwe Revu en ‘Zusje’ in Margriet. Hij heeft een puberdochter van 16.

Gesmijt met deuren, tergend harde muziek, een immer lege koelkast, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer: hele herkenbare situaties voor iedereen met een puber in huis. En hoewel ze vaak slapeloze nachten veroorzaken, is het leven met pubers nooit saai. Na het boek met gelijknamige titel is er nu ook een scheurkalender, met illustraties van Gerrit de Jager, o.a. bekend van ‘De familie Doorzon’. Voor alle dagen van het jaar is er een toepasselijke tip, een herkenbaar lijstje, een grappig en nuttig weetje dat iedere puberouder elke dag een hart onder de riem steekt. Zeer geschikt voor op de wc of op de koelkast: hang hem vooral op een plek waar puberkinderen zelf óók kunnen lezen hoe ze ons elke dag weer uitdagen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Saskia Smith, Martine Vente, Gerrit de Jager
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038807348
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
640

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99