Time-out

bijbels dagboek voor jongeren van 25-35 jaar

Prijs € 21,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De dagen slokken je op,je werk neemt je in beslag,je vrienden en je ouders zien je bijna niet, kortom: hoe krijg je het dan voor elkaar om tijd voor jezelf te nemen, en vooral tijd voor God? Dit dagboek is speciaal voor jonge christe-nen die midden in de wereld staan en overeind willen blijven, wat er ook op hen af komt.De dagboekauteurs schrijven speciaal over de thema's die dertigers bezighouden: relaties, werk, geld, vrijetijdsbeste-ding… en ook geloofsgroei, getuige-zijn en gemeente-zijn komen aan bod. Hoe sta je in je eigen leven & hoe sta je in je geloof, dat zijn de twee kernpunten van dit dagboek.De auteurs proberen inzicht en houvast te bieden, door heel goed naar de Schrift te luisteren en op basis daarvan handreikingen te doen.Time-out is special gemaakt voor mannen en vrouwen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, die willen groeien in het geloof, en die bewust kiezen voor enn meditatief moment voor elke dag. Met gespreksvraag en gebedspunt !Aan dit dagboek werkten mee:Cees Hoek, Arjan Markus, Bertine van de Weg, Harmen van Wijnen, Nico van der Voet en Joanne Dekker-van Asselt. De eindredactie was in handen van Rika Vliek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023921172
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Beschrijving

De dagen slokken je op,je werk neemt je in beslag,je vrienden en je ouders zien je bijna niet, kortom: hoe krijg je het dan voor elkaar om tijd voor jezelf te nemen, en vooral tijd voor God? Dit dagboek is speciaal voor jonge christe-nen die midden in de wereld staan en overeind willen blijven, wat er ook op hen af komt.De dagboekauteurs schrijven speciaal over de thema's die dertigers bezighouden: relaties, werk, geld, vrijetijdsbeste-ding… en ook geloofsgroei, getuige-zijn en gemeente-zijn komen aan bod. Hoe sta je in je eigen leven & hoe sta je in je geloof, dat zijn de twee kernpunten van dit dagboek.De auteurs proberen inzicht en houvast te bieden, door heel goed naar de Schrift te luisteren en op basis daarvan handreikingen te doen.
Time-out is special gemaakt voor mannen en vrouwen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, die willen groeien in het geloof, en die bewust kiezen voor enn meditatief moment voor elke dag. Met gespreksvraag en gebedspunt !
Aan dit dagboek werkten mee:
Cees Hoek, Arjan Markus, Bertine van de Weg, Harmen van Wijnen, Nico van der Voet en Joanne Dekker-van Asselt. De eindredactie was in handen van Rika Vliek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023921172
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99