Tijdmeters

Prijs € 21,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

David Mitchell

Paperback | Maart 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Tijdmeters is fantastisch.’ ***** NRC HandelsbladOp een druilerige zomerdag in 1984 ontmoet de van huis weg-gelopen tiener Holly Sykes een vreemde vrouw die haar in ruil voor een slok thee om ‘asiel’ vraagt. Pas jaren later zal Holly erachter komen wat voor asiel de vrouw precies bedoelde.Tijdmeters volgt Holly’s leven. Van haar jeugd in het café in Gravesend tot haar oude dag in Ierland. Van het moment dat ze van huis wegloopt tot het moment dat ze moet overleven in een bijna failliete samenleving. De vroege verdwijning van haar jongere broertje is daarbij een belangrijk raadsel dat haar hele leven blijft doorwerken. Aan de hand van de ogenschijnlijk gewone Holly Sykes voert David Mitchell de lezer een bovennatuurlijke oorlog tussen goed en kwaad binnen, die hij tot de laatste pagina spannend weet te houden.De pers over Tijdmeters ‘David Mitchell laat de lezer op literair gebied alle hoeken van de kamer zien.’ ****de Volkskrant ‘Een knappe, verbeeldingsrijke, onbegrensde, originele roman.’ Vrij Nederland ‘David Mitchell vraagt asiel in mijn hoofd en hij kan het krijgen.’ ***** NRC Handelsblad ‘Entertainment van een verteller die uitstekend op dreef is.’ De Standaard

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Mitchell
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029093071
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
688

Beschrijving

Tijdmeters is fantastisch.’ ***** NRC Handelsblad

Op een druilerige zomerdag in 1984 ontmoet de van huis weg-gelopen tiener Holly Sykes een vreemde vrouw die haar in ruil voor een slok thee om ‘asiel’ vraagt. Pas jaren later zal Holly erachter komen wat voor asiel de vrouw precies bedoelde.

Tijdmeters volgt Holly’s leven. Van haar jeugd in het café in Gravesend tot haar oude dag in Ierland. Van het moment dat ze van huis wegloopt tot het moment dat ze moet overleven in een bijna failliete samenleving. De vroege verdwijning van haar jongere broertje is daarbij een belangrijk raadsel dat haar hele leven blijft doorwerken.

Aan de hand van de ogenschijnlijk gewone Holly Sykes voert David Mitchell de lezer een bovennatuurlijke oorlog tussen goed en kwaad binnen, die hij tot de laatste pagina spannend weet te houden.


De pers over Tijdmeters

‘David Mitchell laat de lezer op literair gebied alle hoeken van de kamer zien.’ ****de Volkskrant

‘Een knappe, verbeeldingsrijke, onbegrensde, originele roman.’ Vrij Nederland

‘David Mitchell vraagt asiel in mijn hoofd en hij kan het krijgen.’ ***** NRC Handelsblad

‘Entertainment van een verteller die uitstekend op dreef is.’ De Standaard

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Mitchell
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029093071
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
688

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99