Tickle Talks

50 philosophical questions for a different kind of conversation

Prijs € 10,95

Uitverkocht

Fabien van der Ham

Loose-leaf | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Filosoferen is een bijzondere manier om de mondelinge taalvaardigheid in het Engels te stimuleren. Op deze manier kun je over uiteenlopende onderwerpen praten en leer je in het Engels je mening en redenaties uit te leggen. Een praktisch hulpmiddel voor een dergelijke conversatieles zijn de Tickle Talks.Tickle Talks zijn kaartjes met daarop een filosofische vraag in het Engels. Elke vraag kan meerdere filosofische thema's oproepen zoals waarheid, tijd, vriendschap, identiteit, gelijkheid, vrijheid en nog veel meer. Elk kaartje bevat een illustratie die de vraag ondersteunt en vaak ook al aan het denken zet.Om het gesprek gaande te houden moet je als gespreksleider de leerlingen zo lang mogelijk stimuleren om verder te denken door hun antwoorden te bevragen, bijvoorbeeld met een van de (Engelse) vragen die op de achterkant van de kaartjes staan. Op www.tickletalks.com/downloads zijn bovendien doorvraagkaartjes te downloaden om te printen, uit te knippen en eventueel op karton te plakken of lamineren. Dit kan ook een stimulans zijn om meer leerlingen bij het gesprek te betrekken. Geef alle leerlingen een doorvraagkaart en geef ze de opdracht om de vraag te stellen als deze aansluit op het gesprek.Niet meer zoeken naar thema's om de mondelinge taalvaardigheid in een gesprek te oefenen, gewoon een kaartje trekken uit de Tickle Talks.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fabien van der Ham
Uitgever
De filosofiejuf
ISBN
9789081971720
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
54

Beschrijving

Filosoferen is een bijzondere manier om de mondelinge taalvaardigheid in het Engels te stimuleren. Op deze manier kun je over uiteenlopende onderwerpen praten en leer je in het Engels je mening en redenaties uit te leggen. Een praktisch hulpmiddel voor een dergelijke conversatieles zijn de Tickle Talks.

Tickle Talks zijn kaartjes met daarop een filosofische vraag in het Engels. Elke vraag kan meerdere filosofische thema's oproepen zoals waarheid, tijd, vriendschap, identiteit, gelijkheid, vrijheid en nog veel meer. Elk kaartje bevat een illustratie die de vraag ondersteunt en vaak ook al aan het denken zet.

Om het gesprek gaande te houden moet je als gespreksleider de leerlingen zo lang mogelijk stimuleren om verder te denken door hun antwoorden te bevragen, bijvoorbeeld met een van de (Engelse) vragen die op de achterkant van de kaartjes staan. Op www.tickletalks.com/downloads zijn bovendien doorvraagkaartjes te downloaden om te printen, uit te knippen en eventueel op karton te plakken of lamineren. Dit kan ook een stimulans zijn om meer leerlingen bij het gesprek te betrekken. Geef alle leerlingen een doorvraagkaart en geef ze de opdracht om de vraag te stellen als deze aansluit op het gesprek.

Niet meer zoeken naar thema's om de mondelinge taalvaardigheid in een gesprek te oefenen, gewoon een kaartje trekken uit de Tickle Talks.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fabien van der Ham
Uitgever
De filosofiejuf
ISBN
9789081971720
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
54

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99