Thuis in Europa (e-Book)

een tijdreis door 37 landen

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Han Lörzing

EPUB met digitaal watermerk | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie houdt er eigenlijk nog van Europa? De Brusselse bureaucraten hebben het bij bijna iedereen verbruid. Toch heeft de samenwerking tussen Europese landen ook mooie dingen opgeleverd, zoals goedkoop vliegen en de mogelijkheid om te studeren in een ander land. En al willen we in de politiek zo weinig mogelijk met elkaar te maken hebben, we waarderen elkaars producten. Italiaanse pasta, Schotse whisky en Tsjechisch bier zijn overal populair.Thuis in Europa gaat over de alledaagse realiteit binnen Europa: van toerisme tot kunst, van voetbal tot wielrennen, van succesvolle meubelbedrijven tot al even succesvolle modeontwerpers. We maken een tijdreis door Europa in 72 jaren, van Stunde Null in 1945 tot de onzekere tijden nu. Daarbij doen we alle landen aan, van het vrouwvriendelijke IJsland via het digitale Estland tot het diepgelovige Malta. We zijn lang niet allemaal gelijk, maar onze culturele verschillen vormen juist de charme van Europa. En we zijn zonder concurrentie het mooiste, leukste en afwisselendste continent ter wereld. Daar kun je alleen maar van houden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Han Lörzing
Uitgever
Athenaeum - Polak & van Gennep
ISBN
9789025304799
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
1562709 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
313

Beschrijving

Wie houdt er eigenlijk nog van Europa? De Brusselse bureaucraten hebben het bij bijna iedereen verbruid. Toch heeft de samenwerking tussen Europese landen ook mooie dingen opgeleverd, zoals goedkoop vliegen en de mogelijkheid om te studeren in een ander land. En al willen we in de politiek zo weinig mogelijk met elkaar te maken hebben, we waarderen elkaars producten. Italiaanse pasta, Schotse whisky en Tsjechisch bier zijn overal populair.

Thuis in Europa gaat over de alledaagse realiteit binnen Europa: van toerisme tot kunst, van voetbal tot wielrennen, van succesvolle meubelbedrijven tot al even succesvolle modeontwerpers. We maken een tijdreis door Europa in 72 jaren, van Stunde Null in 1945 tot de onzekere tijden nu. Daarbij doen we alle landen aan, van het vrouwvriendelijke IJsland via het digitale Estland tot het diepgelovige Malta. We zijn lang niet allemaal gelijk, maar onze culturele verschillen vormen juist de charme van Europa. En we zijn zonder concurrentie het mooiste, leukste en afwisselendste continent ter wereld. Daar kun je alleen maar van houden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Han Lörzing
Uitgever
Athenaeum - Polak & van Gennep
ISBN
9789025304799
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
1562709 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
313

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99